Δημήτρης Καϊσης: Σόκαρε τους κριτές του Game of Chefs - η ιστορία με τη δολοφονία του πατέρα του - «δεν έπρεπε να είναι εκεί» (βίντεο)

Τι είπε ο ερασιτέχνης μάγειρας

Ο Δημήτρης Καϊσης με την ιστορία της δολοφονίας του πατέρα του, άφησε άφωνους τους κριτές του Game of Chefs.

Ο ερασιτέχνης μάγειρας είναι ένα από τα πρόσωπα που θέλησαν να δοκιμάσουν τις μαγειρικές τους ικανότητες στο νεο παιχνίδι του ANT1.

Βρέθηκε λοιπόν μπροστά στην κριτική επιτροπή για να τους παρουσίασε το πιάτο του, με τον επίδοξο chef να μοιράζεται παράλληλα και την προσωπική του ιστορία λέγοντας ότι ο πατέρας του δολοφονήθηκε στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούν.

«Δεν το επέλεξα, με επέλεξε. Συνέβη ένα τραγικό δυστύχημα σε μια ληστεία και χάσαμε τον πατέρα μου. Έγινε το 2009. Ο πατέρας μου δεν έπρεπε να είναι στο πρατήριο εκείνη την στιγμή αλλά τον κάλεσαν για μια συνέντευξη, η οποία θα αφορούσε τα πρατήρια. Έμεινε παραπάνω για να γίνει η συνέντευξη και τότε συνέβη. Για να καταλάβετε, όταν ήρθαν οι δημοσιογράφοι για την προγραμματισμένη συνέντευξη, βρήκαν τους αστυνομικούς».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ