Σασμός: Διευθυντής μεγάλης εταιρείας ο "Βασίλης Σταματάκης" που πρωταγωνιστεί στη σειρά - Το βιογραφικό του (φώτο-βίντεο)

Κέρδισε τις καρδιές του κοινού

Η νέα τηλεοπτική σειρά "Σασμός" που προβάλλεται στον Alpha, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Εξαιρετικές ερμηνείες, ενδιαφέρον στόρι , και ταξίδι στην υπέροχη Κρήτη και τα έθιμα της.

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης.

Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα.

 

 

Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Η σειρά αφηγείται την ιστορία μιας Βεντέτας που ξέσπασε όταν ο Βασίλης Σταματάκης δολοφονεί  τον Μάρκο Βρουλάκη, σύζυγο της Μαρίνας, ( Μαρία Πρωτόπαππα)  μπροστά στα μάτια των παιδιών του, στην αυλή του σπιτιού του.

Ο Σταματάκης , ο άντρας την "Καλλιόπης" (Μαρία Τζομπανάκη) φυλακίζεται και πεθαίνει στη φυλακή.

 

 

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε ότι λίγο πριν πεθάνει εκμυστηρεύτηκε ένα μυστικό στον παπά  Μιχάλη , (Μιχάλης Αεράκης), το οποίο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις

 

 

Ο έρωτας ανάμεσα στο γιο του Σταματάκη Αστέρη, (Ορφέας Αυγουστίδης) και την κόρη του Βρουλάκη , Αργυρώ  ( Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη) , θα καταφέρει να σταματήσει τη Βεντέτα;

 

 

Γνωστός Κρητικός ο Βασίλης Σταματάκης

Ο Βασίλης Σταματάκης που εμφανίζεται στη σειρά στις σκηνές "flash back"  είναι ο  Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης , ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κρήτης και εργάζεται ως διευθυντής μεγάλης εταιρείας ενεργειακών συστημάτων.

 

 

Σύμφωνα με το Creta Live o Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης είναι στενός φίλος και με τον Δημήτρη Λάλο, που υποδύεται τον γιο του, Μαθιό στη σειρά με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει στο παρελθόν ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική όταν πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Δημήτρης Λάλος, όταν ήρθε στα 18 του στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη ο οποίος τότε έπαιζε σε μια παράσταση και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το θέατρο που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

 

 

Ελάχιστες είναι οι γνωστές πληροφορίες για την πορεία του Κεφαλογιάννη ως ηθοποιού ωστόσο ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική και το 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου με τον συνδυασμό «Κρήτη Μπορούμε».

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε ότι η ερμηνεία του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, στο ρόλο του Βασίλη Σταματάκη, έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και μετά την προβολή της σειράς, το προφίλ του έχει κατακλυστεί από σχόλια χρηστών που μιλούν γι' αυτή  με τα καλύτερα λόγια 

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πει για εκείνον μετά από μια συνάντηση τους: «Ο Ζαχάρης Κεφαλογιάννης, είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την προσφορά του στην περιφέρεια Κρήτης αλλά πάνω από όλα την αγάπη του για τον τόπο μας, με τις άοκνες προσπάθειες του. Έχει ήδη παρουσιάσει σημαντικά αποτελέσματα της δουλειάς του και είμαι σίγουρη ότι η επόμενη θητεία του θα είναι καθοριστική για την περιφέρεια Κρήτης».

Τα τελευταία χρόνια ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης ζει στην Κρήτη, ασχολείται έντονα με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση και πριν από 3 χρόνια παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαρία Ιωακειμίδου.

 

 

Το βιογραφικό του

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1974. Σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων στην Αθήνα και στη Βοστώνη. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Έχει εργαστεί στον Όμιλο Καράτζη, ως υπεύθυνος για τις αγορές των ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλίας, Ισπανίας και της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής.

Ο Ζαχαρίας έχει σημαντική παρουσία στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Φεστιβάλ Δελφών 2000, Θεσσαλονίκης 2003, Δράμας, Τορόντο 2003, Σύδνεϋ 2004).

 

 

Ήταν παντρεμένος με τη Μαρίτα Καράτζη, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη, την Αλεξία, αναφέρει το Candia Doc.

Πατέρας του είναι ο Γεώργιος Κεφαλογιάννης, Πολιτικός Επιστήμονας, στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας και μητέρα του η Brigitte Grossman, διπλωμάτης του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Το 2010 εξελέγη πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του στο Ηράκλειο, συγκεντρώνοντας 6.556  σταυρούς προτίμησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ