19χρονη παντρεύτηκε άντρα 42 χρόνια μεγαλύτερό της: Η πρώτη αντίδραση των γονιών της; Να καλέσουν την αστυνομία! (φωτό)

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Μια κοπέλα 19 ετών που παντρεύτηκε έναν άντρα 42 χρόνια μεγαλύτερό της λέει ότι η οικογένειά της τον αποδέχτηκε επιτέλους, αφού την πρώτη φορά που τον συνάντησαν κάλεσαν την αστυνομία!

Ο λόγος για την Audrey Cheyenne-Smiley Moon, που γνώρισε τον 61χρονο Kevin στο site γνωριμιών Badoo τον Ιανουάριο του 2020. Όπως αναφέρει η mirror.co.uk η έφηβη ενθουσιάστηκε με το προφίλ του Keniv, αφού είναι βετεράνος στρατιωτικός ενώ εκείνη εργάζεται επίσης στον στρατό.

Παρόλο που τους χωρίζουν τουλάχιστον 4 δεκαετίες η 19χρονη ήθελε να μάθει περισσότερα για εκείνον και έτσι άρχισαν να μιλάνε μέσω της πλατφόρμας.Μέσα σε λίγους μήνες, έγιναν ζευγάρι και είπαν το «Σ’ αγαπώ!

 

Τον Ιούλιο του 2020, το ζευγάρι, που ζει στην Καλιφόρνια, συναντήθηκε για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο και έδωσαν το πρώτο τους φιλί. «Ήμουν τόσο ενθυσιασμένη όσο και νευρική που τον είδα. Ο Kevin έκανε την πρώτη κίνηση. Πήρε το πρόσωπό μου στα χέρια του και δώσαμε το πρώτο μας φιλί όταν συναντηθήκαμε πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο» είπε η Audrey.

«Μπορούμε και οι δύο να συμφωνήσουμε πραγματικά ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» είπε ακόμα και πρόσθεσε ότι οι πρώτες τους κουβέντες είχαν να κάνουν με τον στρατό, κάτι που τους επέτρεψε σιγά, σιγά να αρχίσουν να ανοίγονται ο ένας στον άλλο.

Ο kevin ήταν παντρεμένος για 19 χρόνια και έχει δύο παιδιά, ηλικίας 23 και 16 ετών. Ο 61χρονος ισχυρίζεται ότι υποστηρίζουν πλήρως τη νέα του σχέση. Ωστόσο οι γονείς της 19χρονης, που είναι 38 και 43 ετών δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τον δεσμό τους.

Η 19χρονη αποφάσισε αρχικά να κρατήσει κρυφή τη νέα της σχέση από τη μαμά και τον μπαμπά της, λόγω της μεγγάλης διαφοράς ηλικίας, αλλά τελικά τους το είπε τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

 

 

 

«Η οικογένειά μου ήταν  εχθρική όταν τον γνώρισα (..) Τους έστειλα μήνυμα όταν ήμουν μακριά μαζί του και επιστρέψαμε στο σπίτι των γονιών μου και είδαμε τους αστυνομικούς που περίμεναν έξω» ανέφερε η 19χρονη και συνέχισε:

«Για τρεις ημέρες, του φώναζαν κάθε φορά που ερχόταν να με δει». Αλλά αφού ο Kevin έμεινε υπομονετικά στο πλευρό της, παρά τον θυμό τους με απτέλεσμα τελικά η οικογένειά της να μαλακώσει.

«Δεν έχουμε ακούσει ακόμη αρνητικά σχόλια από αγνώστους, ωστόσο κάποιοι μας κοιτάζουν περίεργα, αλλά συνήθως δεν μας πειράζει. Επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας» είπε επίσης η Audrey που τελικά παντρεύτηκε με τον 61χρονο αγαπημένο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ