Η συγκινητική αφιέρωση της Ελένης Φουρέιρα στον αδικοχαμένο Mad Clip: Λύγισε στο πρώτο live μετά τον χαμό του - «Μας ακούς;» (βίντεο)

Του αφιέρωσε την συναυλία

Συναυλία έκανε χθες η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αδικοχαμένο Mad Clip λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα είναι σαν να τραγουδάμε μαζί.

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, τον Mad Clip, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ.

Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και ειδικά κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας, μόνη μου πια» είπε, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η διάσημη τραγουδίστρια που ήταν καλή φίλη και συνεργάτης με τον τράπερ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Να σημειωθεί ότι ο Mad Clip και η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν το τρχαίο που του στέρησε την ζωή είχαν βρεθεί  στον γάμο των συνεργατών τους, ενώ είχαν ερμηνεύσει μαζί στο γλέντι την μεγάλη τους επιτυχία με τίτλο «Μπορεί».

Η ίδια λοιπόν ερμήνευσε στο live της στο Playmotion 2021 το συγκεκριμένο κομμάτι ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι «Αυτή μου η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εσένα. Μας λείπεις πάρα πάρα πολύ».

Παράλληλα την ώρα που ακουγόταν ηχογραφημένη η φωνή του τράπερ έδειξε προς τον ουρανό και φώναξε «Μας ακούς;»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ