Ακούστε τι ζήτησε ζευγάρι ξενοδόχων που πέθανε: Έβαλε όρο στη διαθήκη για οικονομική ενίσχυση των υπαλλήλων του ξενοδοχείου της στη Λήμνο

Έθεσαν τον όρο   της καταβολής ενός επιπλέον μισθού στο τέλος κάθε έτους, σε κάθε υπάλληλο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τη θέληση του  Βασιλείου Τραταρού.

Ο Βασίλης και η Παρασκευή Τράταρου, μερίμνησαν στη διαθήκη τους, για τους υπαλλήλους, του ξενοδοχείου τους στη Λήμνο, "Ακτή Κάστρο".

Συγκεκριμένα έθεσαν τον όρο   της καταβολής ενός επιπλέον μισθού στο τέλος κάθε έτους, σε κάθε υπάλληλο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τη θέληση του  Βασιλείου Τραταρού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Σοφία Κοντογιάννη στο άρθρο της στο tornos news, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ενέκρινε το αίτημα της εκτελέστριας των διαθηκών Βασιλείου και Παρασκευής Τρατάρου, αναφορικά με την πρόταση αξιοποίησης του ξενοδοχείου «ΑΚΤΗ ΚΑΣΤΡΟ», που βρίσκεται στην περιοχή Ρωμέικος Γιαλός της Μύρινας Λήμνου.

Η πρόταση αφορά στην μακροχρόνια εκμίσθωση του ξενοδοχείου με την πρόβλεψη της ανακατασκευής και λειτουργίας του.

Στην πρόταση αξιοποίησης προστέθηκε επίσης ο όρος, της καταβολής ενός επιπλέον μισθού στο τέλος κάθε έτους, σε κάθε υπάλληλο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τη θέληση του διαθέτη Βασιλείου Τραταρού.

Θα ακολουθήσει διαπραγμάτευση με τους ενδιαφερόμενους μετά από ανοιχτή πρόσκληση, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών, επί τουλάχιστον 3 μήνες.

Το πρακτικό της διαπραγμάτευσης με τον πλειοδότη και το σχέδιο της σύμβασης θα κατατεθούν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου προς έγκριση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ