Απίθανο διαμέρισμα στο Μιλάνο - κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα, ο χρυσός! Δείτε τις φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες του είναι ο διευθύνων σύμβουλος του fashion brand No. 21, Roberto Ortello και η σύζυγός του 

Βράχοι που φωτίζονται από τον ήλιο, τα χρώματα της γης, οι υφές του ξύλου και το παιχνίδι των σκιών ... Αυτές ήταν οι εμπνεύσεις που έβλεπε ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, Hannes Peer, όταν δημιούργησε το μιλανέζικο σπίτι που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ιδιοκτήτες του είναι ο διευθύνων σύμβουλος του fashion brand No. 21 Roberto Ortello, και η σύζυγός του Natalia που είναι μοντέλο και επιχειρηματίας. Μαζί τους μένουν και τα δύο παιδιά τους, με την οικογένειά να μοιράζεται την κοινή της αγάπη για το βουνό και τις αποδράσεις στη φύση.

Helenio Barbetta/Living Inside

Helenio Barbetta/Living Inside

Όπως αναφέρει το elledecoration.co.uk ο Hannes εξήγησε ότι ήθελαν ο χώρος να έχει την αίσθηση ενός πολυτελούς σαλέ, με έντονο το στοιχείο του ξύλου.

Ο designer θέλησε έτσι να φέρει στο σπίτι αναμνήσεις από τα δάση της Λετονίας, όπου και μεγάλωσε η Natalia. «Φυσικά, με έναν πιο αστικό τρόπο», προσθέτει.

Helenio Barbetta/Living Inside

Helenio Barbetta/Living Inside

Για να ισορροπήσει το κοσμοπολίτικο και το ρουστίκ στοιχείο, εμπνεύστηκε από τους αρχιτέκτονες Frank Lloyd Wright και Ray Kappe.

Τσιμέντο, ξύλο, τούβλα έχουν επιστρατευτεί για να δημιουργηθεί ο υπέροχος αυτός χώρος, με την κουζίνα να είναι σίγουρα το δωμάτιο που κλέβει τις εντυπώσεις.

Helenio Barbetta/Living Inside

Ο λόγος; μα φυσικά ο χρυσός! «Ντυμένη» με γυαλισμένο ορύχαλκο βρίσκεται στο κέντρο του σπιτιού με τον designer να αναφέρει ότι είναι το μέρος «όπου περνούν  τις πιο σημαντικές στιγμές, εκεί όπου η οικογένεια σχηματίζεται και δυναμώνει».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ