Ο Αιμιλιάνο από το GNTM πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια του Giorgio Armani - Οι φωτό του κατέκλυσαν το Instagram

Ποζάρει σε ασπρόμαυρα σττιγμιότυπα και μαγνητίζει με το βλέμμα του

Πρώτη μούρη στα social media του Giorgio Armani, ο Αιμιλιάνο από το GNTM, που συμμετέχει σε νέα καμπάνια του γνωστού οίκου μόδας.

Το νεαρό μοντέλο που είχε εντυπωσιάσει τους κριτές του Greece Next Top Model και είχε κερδίσει τον θαυμασμό του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού, ποζάρει σε ασπρόμαυρα σττιγμιότυπα και μαγνητίζει με το βλέμμα του.

Μπορεί το νεαρό μοντέλο να μην κέρδισε στο ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο αυτό δεν έχει πια καμία σημασία, αφού κάνει πολλά και ωραία πράγματα πάνω στον χώρο της μόδας. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε συμμετάσχει και στο fashion shw του Dolce & Gabbana.

Έτσι τώρα οι 2.6 εκατμμύρια followers του μεγάλου μόδιστρου μπορούν να απολαύσουν το γοητευτικό μοντέλο. Ήδη η φωτό έχουν πάνω από 1000 likes, ενώ μία έχει ξεπεράσει τα 5.000!

Ο Αιμιλιάνο από πλευράς του έχει μοιραστεί επίσης με τους 87 χιλιάδες followers του φωτογραφίες από την συνεργασία του με τον μεγάλο οίκο μόδας γράφοντας σε ένα από τα post: «Για τον Giorgio Armani. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια Armani που με συμπεριέλαβε σε αυτό».

Πριν λίγες μέρες το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μόδας, το φετινό GNTM ενώ αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που δέχθηκε να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή!

«Οι επιδείξεις μόδας δεν είναι ακριβοπληρωμένες. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρα πάνω από τον βασικό μισθό στην Ελλάδα. Είναι κάτω από 2,000 ευρώ. Δεν υπάρχει σχεδιαστής που να δίνει πάνω από 2,000 ευρώ σε show. Πολύ δύσκολα» είχε πει μεταξύ άλλων.

Διευκρίνισε βέβαια πως τα λοιπά έξοδα όπως διαμονή και εισιτήρια είναι φυσικά πληρωμένα και αυτό είναι οπωσδήποτε στα θετικά τέτοιων συνεργασιών, ενώ σημείωσε πως πολύ περισσότερα χρήματα δίνονται μόνο όταν ένα μοντέλο αναλαμβάνει να γίνει το πρόσωπο μίας καμπάνιας για κάποιο προϊόν 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ