Ο Νίκος Μουτσινάς -όχι παίζουμε- πήρε συνέντευξη από τη Μόνικα Μπελούτσι: Την έκανε να γελάσει & να χαλαρώσει πριν το Ηρώδειο (φώτο, βίντεο)

«Επιστολές και αναμνήσεις»

Η Μόνικα Μπελούτσι ήρθε στην Αθήνα, βόλταρε στην οδό Βουκουρεστίου και τα κινητά των θαμώνων στα καφέ πήραν φωτιά. Στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου η Ιταλίδα σταρ θα ερμηνεύσει τη Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο, διαβάζοντας επιστολές και αναμνήσεις της ντίβας της όπερας. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους «δεν φοβήθηκε το ρίσκο» καθώς αφέθηκε στη σκηνοθετική επιμέλεια του Τομ Βολφ. Στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» την πλαισιώνουν οι μουσικοί της Καμεράτας.

«Διάβασα τις επιστολές και τις ενθυμήσεις της Μαρίας Κάλλας. Ήταν γεμάτες από συναισθήματα, ένιωθα ότι μπορούσα να προσεγγίσω την ευθραυστότητα και την ευαισθησία της, και είπα ναι σ’ αυτήν την όμορφη πρόταση», είπε η Μόνικα Μπελούτσι.

«Το μεγαλύτερο τραύμα της Μαρίας Κάλλας δεν ήταν ο Ωνάσης. Ήταν το ότι δεν απέκτησε παιδιά, ότι δεν είχε οικογένεια. Συχνά μιλούσε για πόσο θλιμμένα ήταν τα παιδικά της χρόνια και πόσο δύσκολη ήταν η σχέση που είχε με την μητέρα της», δήλωσε η Μόνικα Μπελούτσι, χαρακτηρίζοντας την divina ως «ασυμβίβαστη που έκανε αυτό που ήθελε, ήξερε τι ήθελε και γιατί».

Η Ιταλίδα ηθοποιός έφτασε στη συνέντευξη Τύπου με total black look και εντυπωσίασε, όπως πάντα, με τη φινέτσα και την ομορφιά της.

Η Ιταλίδα καλλονή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», η οποία θα προβληθεί σήμερα το μεσημέρι.

Ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, όπου χαμογελούν και οι δύο, στη λεζάντα της οποίας σημείωσε με χιούμορ:

«Χαλαρή Κυριακούλα στο κέντρο της Αθήνας για καφέ με την καλή μου φίλη Μόνικα Μπελούτσι...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ