Την λένε Nilufar Addati: Μια πραγματική καλλονή 23 ετών, από μητέρα Περσίδα & πατέρα Ιταλό - Πως απάντησε σε όσους σχολίασαν ότι πήρε μερικά κιλά

Σε τόσο μικρή ηλικία έχει ήδη καταφέρει πολλά. 

Η Nilufar Addati, ένα πανένορφο 23χρονο μοντέλο, παρουσιάστρια αλλά και influencer, πασίγνωστη στην Ιταλία αποτελεί παράδειγμα πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και όχι από την εξωτερική μας εμφάνιση. 

Η 23χρονη καλλονή ζει στην Ιταλία, από όπου κατάγεται ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της είναι Περσίδα.

 

 

 

 

 

 

 

Η ομορφιά της είναι πραγματικά απερίγραπτη, ενώ η ίδια έχει ήδη κλείσει μια μεγάλη συνεργασία με την εταιρεία Wycon cosmetics, όπου έχει βγάλει και δική της σειρά καλλυντικών. 

 

 

 

 

 

 

Γεννημένη το 1998 η Nilufar, είναι από τις πολύ αγαπημένες παρουσιάστριες στην Ιταλία. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο show της πασίγνωστης Ιταλίδας παρουσιάστριας  Maria De Filippi. 

 

 

 

Το Instagram της έχει φτάσει ήδη τους 1.3 εκατ. ακολούθους, ενώ όπως διαβάζουμε και στον προσωπικό της λογαριασμό είναι Brand Ambassador της BMW Italia.

 

 

 

 

 

 

 

 

H ίδια έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την χώρα μας και έχει κάνει διακοπές σε πολλά ελληνικά νησιά. 

 

 

 

 

 

 

 

Πριν από λίγες ημέρες έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου φόρεσε ένα αξεπέραστο φόρεμα από τον Οίκο Rami Kadi. Η τουαλέτα της ήταν κετνημένη με διαμαντια, ενώ στο πάνω αλλά και το κάτω μέρος είχε φτερά. 

 

 

Πρίν λίγες ημέρες το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να γράψει ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram της. Αφορμή, στάθηκαν τα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της. Η ίδια έδωσε μια δυναμική απάντηση: '' Κάνω αυτή την δουλειά λίγο καιρό  τώρα και έπρεπε να μάθω να φιλτράω τη χιονοστιβάδα των σχολίων που δέχομαι. Είμαι κανονικός άνθρωπος. Έχω ένα κανονικό σώμα που αυτό έχει τα ελαττώματά του, τα οποία προσπαθώ να τα αγκαλιάσω.

Το να αποδέχεσαι και να αγαπάς το σώμα σου δεν είναι δεδομένο''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ