Η Adele ωραία, κομψή, περιποιημένη παρά ποτέ - cheek to cheek με το νέο της έρωτα (φωτό & βίντεο)

Φόρουσε μια απίθανη δημιουργία από τον οίκο Schiaparell

Εντυπωσιακή και περιποιημένη παρά ποτέ η Adele παραβρέθηκε σε γάμο μαζί με τον σύντροφό της Rich Paul και η κοινή τους φωτογραφία, που ανέβασε στο Instagram, επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνωρίζαμε, ότι εκείνη και ο 39χρονος είναι μαζί!

Ειδικότερα η 33χρονη τραγουδίστρια και ο μάνατζερ αθλητών πήγαν στον γάμο του Αμερικάνου μπασκετμπολίστα Antony Davis και μοιράστηκε με τους 39.5 εκατομμύρια followers της τρια στιγμιότυπα.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες φόρουσε μια απίθανη δημιουργία από τον οίκο Schiaparelli και συυγκεκριμένα μια μαύρη τουαλέτα με λευκά, φουσκωτά, εντυπωσιακά μανίκια που ήταν λες και σχημάτιζαν δυο λουλούδια στο στήθος της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Το «ζουμί» βέβαια ήταν στην τρίτη φωτογραφία που ανέβασε καθώς την είδαμε cheek to cheek με τον αγαπημένο της!

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φορά που ο φακός τους «τσάκωσε» μαζί ήταν στον τελικό του NBA τον Ιούλιο και οι φήμες περί σχέσης άρχισαν να φουντώνουν! Τώρα λοιπόν και ενώ έχουν περάσει ήδη αρκετοί μήνες η Βρετανίδα σταρ και ο καλός της χόρεψαν και διασκέδασαν στον γάμο του διάσημου αθλητή.

Ποιος είναι λοιπόν ο Rich Paul - το νέο αμόρε της 33χρονης τραγουδίστριας;

Ως ιδρυτής του Klutch Sports Group, ο Paul αντιπροσωπεύει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο μπάσκετ - συμπεριλαμβανομένων των LeBron James, Ben Simmons και Trae Young.

Ένας γενικός διευθυντής του NBA είπε, σύμφωνα με το People, για τον 39χρονο ότι «είναι ασταμάτητος στο να πάρει για τους παίκτες του όσο θέλουν και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να το πετύχει».

Αν και πλέον κάλει το Μπέβερλι Χιλς σπίτι του ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου ο αείμνηστος πατέρας του Rich Sr. διέθετε ένα μικρό κατάστημα, το R&J Confectionery. ΑΝ και είχε εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο του Akron μεταφέρθηκε τελικά στο Κλίβελαντ όταν ο πατέρας του διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου. Έφυγε ωστόσο από το κολέγιο λίγους μήνες μετά το θάνατο του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

«Μου έλεγε πάντα ότι η εκπαίδευσή μου ήταν σημαντική», είχε πει ο Paul στον New Yorker για τον μπαμπά του. «Ήθελα πάντα να δουλεύω. Αλλά μάλλον θα είχα τελειώσει την σχολή αν ο πατέρας μου ήταν ζωντανός. Ποτέ δεν ήθελα να τον απογοητεύσω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ