Στην Ελλάδα η νέα καμπάνια του Louis Vuitton - το μαγικό τοπίο για την διαφήμιση του εμβληματικού μπαούλου (φωτό & βίντεο)

«Μια συναισθηματική οδύσσεια πέρα ​​από τοπία και σύνορα»

Την Ελλάδα επέλεξε ο Louis Vuitton για τη νέα του καμπάνια, με το Instagram του διάσημου γαλλικού οίκου να έχει γεμίσει φωτογραφίες από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Το νησί που πρωταγωνιστεί δεν είναι άλλο από την πανέμορφη Μήλο, που αναδείχθηκε πρόσφατα ως το καλύτερο νησί στον κόσμο και την Ευρώπη για το 2021 (Top Island in the World / Top Island in Europe), με τη σχεδόν άριστη βαθμολογία 95.50, από τους πολυάριθμους αναγνώστες του αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure», που συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τα World's Best Awards 2021.

«Αναζητώντας μεγαλύτερα βάθη. Για να γιορτάσουμε το πραγματικό Πνεύμα του Ταξιδιού, ο οίκος Louis Vuitton συνεχίζει το πολυετές ταξίδι του στις ακτές της Μήλου στη φετινή εκστρατεία» διαβάζουμε σε μια από τις αναρτήσεις του Louis Vuitton, που αναμένεται να συνεχίσει την καμπάνια του στην Πέτρα και το Wadi Rum της Ιορδανίας, και το Mont Saint-Michel στη Γαλλία.

Η φωτογράφος Viviane Sassen τράβηκε εικόνες από το υπέροχο νησί, ενώ σε ένα από τα βίντεο αλλά και σε μια φανταστική υποβρύχια λήψη βλέπουμε να φιγουράρει το εμβληματικό μπαούλο του οίκου.

«Προς ένα όνειρο. Η Louis Vuitton συνεχίζει να γιορτάζει τις βασικές αξίες του Maison με την επόμενη στάση ενός συνεχούς ταξιδιού. Μετά την Ισλανδία, φέτος η φωτογράφος Viviane Sassen ταξίδεψε στην Ελλάδα για να απαθανατίσει μια συναισθηματική οδύσσεια πέρα ​​από τοπία και σύνορα» αναφέρει ένα ακόμα από τα post που έχουν δημοσιευθεί.

Να σημειωθεί ότι ο Louis Vuitton έχει 45.6 εκατοομμύρια followers στην πλατφόρμα και ήδη οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τη νέα του καμπάνια έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες likes και σχόλια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ