Amy Schumer: Η 40χρονη κωμικός & ηθοποιος αφαίρεσε την μήτρα της λόγω ενδομητρίωσης - «είχα αφόρητους πόνους στην περίοδο» (φωτό & βίντεο)

Μαζί με τον σύζυγό της Chris Fischer έχουν ένα γιο 2 ετών

«Αν έχεις φριχτούς πόνους περιόδου, μπορεί να έχεις ενδομητρίωση» έγραψε σε post της στο Instagram η Amy Schumer που μοοιράστηκε με τους 10.8 εκατομμύρια followers της μια φωτογραφία, αλλά και ένα βίντεό της, μέσα από το νοσοκομείο, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Η ηθοποιός και κωμικός που έχει μαζί με τον σύζυγό της Chris Fischer ένα γιο 2 ετών, τον Gene, έκανε αφαίρεση μήτρας και σκωληκοειδίτιδας και θέλησε να στείλει μέσα από τα social media ένα δυνατό μήνυμα τόσο προς τις γυναίκες που πιθανόν να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, αλλά και για το γεγονός ότι πρέπει να ανοίξει η συζήτηση γύρω από αυτά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

Η ίδια άλλωστε είναι πολιτικοποιημένη και συχνά μιλάει για πολιτικά ή κοινωνικά θέματα, τόσο στις συνεντεύξεις της, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια ώρα έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και για την δυσκολία του να κάνει δεύτερο παιδί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

«Λοιπόν, είναι το πρωί μετά την επέμβαση για την ενδομητρίωση και η μήτρα μου αφαιρέθηκε. Ο γιατρός βρήκε 30 σημεία ενδομητρίωσης, τα οποία αφαίρεσε. Αφαίρεσε τη σκωληκοειδίτιδα γιατί η ενδομητρίωση της είχε επιτεθεί. Υπήρχε πολύ αίμα στη μήτρα μου και πονάω και έχω πόνους με αέρια» λέει η Schumer στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

«Χρησιμοποιήσαμε την εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το ξανακάνω. Αποφάσισα πως δεν μπορώ να μείνω έγκυος ξανά. Σκεφτήκαμε την περίπτωση της παρένθετης μητέρας, αλλά νομίζω πως θα περιμένουμε για την ώρα» είχε πει στην εκπομπή Sunday Today.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ