Πανσέληνος στους Ιχθείς (21/9): Αυτά είναι τα 6 ζώδια που θα δουν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται - πώς θα τα επηρεάσει;

Γνωστή κι ως Πανσέληνος της Συγκομιδής

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή κι ως Πανσέληνος της Συγκομιδής, γίνεται στις 21/09, 02:53 ώρα Ελλάδας, στις 28° 13’ των Ιχθύων επηρεάζοντας, κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού, Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες,γεννημένους τις τελευταίες μέρες του 3ου δεκαημέρου, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στην 28η μοίρα.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο που δεν είναι καθόλου ονειρική και ρομαντική, αφού έχουμε πολύ κοντά της τις δυσαρμονικές όψεις του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά και της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν την αφήσουμε να μας παρασύρει σε όνειρα και φαντασιώσεις, πιθανώς να πάρουμε την πικρή γεύση της απογοήτευσης και της διάψευσης.  

Φυσικά και όλα τα ζώδια επηρεάζονται, ανάλογα με τον τομέα που πέφτει η Πανσέληνος στους Ιχθύς αλλά υπάρχουν κάποια που θα επηρεάσει περισσότερο. Ποια είναι; 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου η αλήθεια είναι ότι θα σε βασανίσει, καθώς θα σε βάλει σε διαδικασία αμφισβήτησης όσον αφορά στις σχέσεις σου. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσείς στραβά αρμενίζετε και κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει και στις συνεργασίες σου και σε ό,τι έχει να κάνει με το/η σύντροφό σου. Από την άλλη, με το κλίμα γενικά να μην είναι καλό, λάθη, ψέματα, υπερβολικές απαιτήσεις ή αποφυγή των πραγματικών καταστάσεων δεν αποκλείεται να φέρουν και το τέλος μιας επαφής με άτομο που είχατε έρθει αρκετά κοντά το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται και η πιθανότητα αλλαγής πλάνων, αλλά και να εμφανιστεί στο κάδρο ένα πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα σου, είτε για καλό είτε για κακό ή να ανακύψει κι ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι.    

ΙΧΘΥΕΣ 

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και με την παρουσία του Πλούτωνα και του Ουρανού, είναι πολύ πιθανό να προβληματιστείς αρκετά και με την προσωπική σου ζωή και με τις επαγγελματικές ή ερωτικές σου σχέσεις. Γεγονός είναι ότι θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά ζητήματα που είτε αγνοούσες την ύπαρξή τους είτε δεν είχες δώσει καμία σημασία και τώρα θα πρέπει να τα επιλύσεις και χωρίς μεγάλη βοήθεια από αλλού ή θα δεις κατάματα μια πραγματικότητα που δεν ήθελες, οπότε θα πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Ενδεχομένως και μια φιλία να φτάσει στο τέλος της, καθώς θα διαπιστώσεις ότι υπήρχαν άλλα κίνητρα ή σε εκμεταλλευόταν. Έχε, ωστόσο, και το νου σου γιατί «τρίτοι», πρόσωπα συγγενικά ή γνωστά σου, με λόγια θα φροντίσουν να σε ανακατέψουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να σου δημιουργήσει αρκετούς μπελάδες στα επαγγελματικά σου, όπου τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί ή τα λόγια που έχουν ειπωθεί έχουν διαμορφώσει μια αρνητική εικόνα για σένα, ίσως μάλιστα να έχουν και αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Αρκετά από αυτά θα έρθουν στο φως, όπως επίσης και παθογένειες που καλείσαι να βάλεις τέλος ή ενέργειες που θεωρείς ότι είχαν σαν στόχο να δυσκολέψουν τη ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου ασκηθεί αυστηρή κριτική ξαφνικά για κάτι που δεν ευθύνεσαι, αλλά έτσι έχει φανεί προς τα έξω. Καλό θα ήταν, επίσης, πριν αναλάβεις το οτιδήποτε καινούργιο, να ζητήσεις λεπτομερή αναφορά και ανάλυση, ώστε να ξέρεις τι καθήκοντα και υποχρεώσεις έχεις, αλλά και αν μπορείς να αντεπεξέλθεις χρονικά. Η επιπολαιότητα ή η τάση σου να πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα θα σου στοιχίσει, γι’ αυτό πρόσεξε!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να χάνεις κάθε ενθουσιασμό, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Ενδεχομένως να βγουν στη φόρα διάφορα ψέματα ή μπερδέματα που θα χρειαστεί να ξεδιαλύνεις, σε σχέση με την οικογένειά σου ή ένα ακίνητο που σου έχουν τάξει, αλλά και προβλήματα με το σπίτι ή τη δουλειά που θα σε έχουν στο τρέξιμο, για να βγάλεις άκρη, καθώς είναι πιθανές βλάβες και τεχνικά προβλήματα ή μπλεξίματα με ένα έργο που ήταν να ξεκινήσει, ένα ακίνητο ή μια μετακόμιση. Όλα αυτά φαίνεται να σε ταλαιπωρούν και σωματικά, γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια των αντοχών σου και κρεβατωθείς ή έχεις κάποιο μικροατύχημα που θα σε βγάλει εκτός... κούρσας, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΛΕΩΝ 

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς, το κέντρο βάρους εκτός από τα οικονομικά, θα πέσει και στα επαγγελματικά σου. Μάλιστα, ίσως συνδέονται οι δυο τομείς, αφού δεν αποκλείεται ένα απρόσμενο περιστατικό ή "παλιά χρέη" είτε στην εφορία ή σε τράπεζες να γίνουν απαιτητά, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να τα αγνοήσεις πια, αλλά να προχωρήσεις σε διακανονισμό. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και να ανακύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, όπως επίσης να χαμηλώσεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να συμβιβαστείς με λιγότερες αποδοχές. Κι ερωτικά όμως, μάλλον από τη δική σου την πλευρά, δε θα πάνε καλά τα πράγματα, πιθανόν γιατί είχες πολλές ελπίδες για ένα πρόσωπο, που τώρα θα διαψευτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Καλό θα ήταν να μην τρέφεις αυταπάτες και να μην πετάς στα σύννεφα, με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, τόσο στον ερωτικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, γιατί άλλα θα προσδοκάς, άλλα θα έρχονται, ενώ δεν αποκλείεται να εκπλαγείς αρνητικά από κινήσεις ή συμπεριφορές, ακόμα και των πολύ αγαπημένων σου ατόμων. Μια συμφωνία, επίσης, μπορεί να ακυρωθεί ή να αρνηθείς εσύ να την προχωρήσεις, αν αλλάξουν οι όροι, να μην πάρεις τα χρήματα που υπολόγιζες ή να χρειαστεί να ξοδέψεις ένα ποσό για να αντικαταστήσεις μια ζημιά του σπιτιού σου. Όλα αυτά σου δημιουργούν πρόσθετο άγχος, που η πίεση από τη δουλειά σου και ενδεχομένως κάποιες αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως δε σε βοηθούν να ηρεμήσεις και να σκεφτείς ψύχραιμα τις επόμενες κινήσεις σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ