Η Monica Bellucci επισκέφθηκε την Ωνάσειο Βιβλιοθήκη - Με total black outfit εντυπωσίασε με την σιλουέτα της& την αξεπέραστη ομορφιά της (φωτό)

Θα αναγνώσει σήμερα στα γαλλικά με τον δικό της αισθαντικό τρόπο στο Ηρώδειο «επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας» .

Εδώ και λίγα 24ωρα η Μόνικα Μπελούτσι έιναι στην Αθήνα, όπου αναμένεται να εμφανιστεί στο Ηρώδειο σήμερα, στις  22 και 23 Σεπτεμβρίου για να ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας.

Η αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι για την Ελλάδα είναι γνωστή - και αντιστρόφως. Η αιθέρια ιταλίδα ηθοποιός, από τις διασημότερες και ωραιότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες  με Έλληνες δημοσιογράφους σε μια συνέντευξη Τύπου, συζητώντας για τις άγνωστες «επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας» (Maria Callas: Lettres & Mémoires).

Η παράσταση που περιοδεύει, έκανε πρεμιέρα στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2019 και επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Ηρώδειο την περασμένη χρονιά, αναβλήθηκε λόγω πανδημίας, και τώρα η ζήτηση των εισιτηρίων, οδήγησε τους διοργανωτές να προσθέσουν μια ακόμα μέρα για να καλύψουν τις ανάγκες. 

Σήμερα η αξεπέραστη ηθοποιός βρέθηκε στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη όπου και περιηγήθηκε, ενώ συνομίλησε και με την Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, Αφροδίτη Παναγιωτάκου.

Η Ιταλίδα σταρ επέλεξε να φορέσει ένα total black outfit, φορώντας ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι με καμπάνα, μαύρο πουκάμισο και μαύρο σακάκι. Πόζαρε στο πιάνο δίπλα από την φωτογραφία της Μαρίας Κάλλας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ