Πανευτυχής γιαγιά η Σάρα Φέργκιουσον - "Πέταξε στο φεγγάρι" όταν είδε την κορούλα της πριγκίπισσας Βεατρίκης (φώτο)

Το μωρό είναι το δεύτερο εγγόνι για τον πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον, και το 12ο δισέγγονο για τη βασίλισσα.

Η Σάρα, η Δούκισσα της Υόρκης είναι «πετάει στο φεγγάρι από τη χαρά της ».

Ο λόγος φυσικά είναι ότι υποδέχθηκε  τη νέα της εγγονή.

Ένας φίλος της οικογένειας μιλώντας αποκλειστικά στο Hello,  είπε ότι η Δούκισσα επέστρεψε από το Balmoral την Παρασκευή και συνάντησε το νέο της εγγόνι - το πρώτο παιδί της πριγκίπισσας Βεατρίκης  το Σαββατοκύριακο. 

Με μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media της βασιλικής οικογένειας, το παλάτι ανακοίνωσε την χαρούμενη είδηση ότι η πριγκίπισσας Βεατρίκη έφερε στον κόσμο την κορούλα της.

 

 

Στην εικόνα βλέπουμε την κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον μαζί με τον σύζυγό της, τον Ιταλό επιχειρηματία  Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, την ημέρα του γάμου τους,

Η λεζάντα αναφέρει: "Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγος της  Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουν ότι η κόρη τους ήρθε με ασφάλεια στον κόσμο το το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στις 23.42, στο Chelsea and Westminster Hospital του Λονδίνου.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του μωρού έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα.

 

 

Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπέροχη φροντίδα τους.

Η Βπριγκίπισσα και το παιδί της είναι καλά, και το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη του στον μεγάλο της αδελφό Κρίστοφερ Γουλφ".

Να σημειωθεί ότι ο Μότζι έχει ακόμα ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο του.

 

 

Το μωρό είναι το δεύτερο εγγόνι για τον πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον, και το 12ο δισέγγονο για τη βασίλισσα.

 

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης έγιναν για πρώτη φορά παππούς και γιαγιά, τον Φεβρουάριο, όταν η μικρότερη κόρη τους, πριγκίπισσα Ευγενία, καλωσόρισε τον γιο της, Αύγουστο.

 

 

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας γιορτάζουν την άφιξη της κόρης  της Beatrice και του Edoardo στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η ίδια η νέα μητέρα έγραψε επίσης στο Twitter:

 

 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι τα νέα για την ασφαλή άφιξη της κόρης μας το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στις 23.42, στο Νοσοκομείο Chelsea and Westminster, Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ