Πέθανε ο σύζυγος του Tom Ford σε ηλικία 72 ετών - Ο Richard Buckley ήταν δημοσιογράφος της Vogue (φώτο -βίντεο)

Μεγάλη θλίψη για τον διάσημο σχεδιαστή - Έχασε τον επί 35 χρόνια σύντροφο του

Ο Richard Buckley, διάσημος συντάκτης μόδας και σύζυγος του σχεδιαστή Tom Ford, πέθανε «από φυσικά αίτια μετά από μακρά ασθένεια», επιβεβαίωσε η οικογένειά του σε δήλωση στο USA TODAY. Ήταν 72 ετών.

 

 

«Με μεγάλη θλίψη ο Τομ Φορντ ανακοινώνει τον θάνατο του  επί 35 χρόνια  αγαπημένου του συζύγου, Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ», ανέφερε η δήλωση της οικογένειάς , που δόθησε στον τύπο από την Alexandra Nourafchan εκπρόσωπο του Ford.

 

 

«Ο Ρίτσαρντ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες την Κυριακή το βράδυ με τον Τομ και τον γιο τους Τζακ στο πλευρό του».

 

 

Πριν από δύο χρόνια, ο Μπάκλεϊ αποκάλυψε στους New York Times ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργείο  για καρκίνο στο λαιμό το 1989 και είχε προηγουμένως πολεμήσει "περισσότερες περιόδους πνευμονίας από ό, τι μπορώ να μετρήσω".

 

 

 

 

Ο 60χρονος Φορντ και ο Μπάκλεϊ συναντήθηκαν σε ασανσέρ σε επίδειξη μόδας και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, είπε ο σχεδιαστής στο People and Entertainment Weekly το 2016.

 

 

Το πρώτο τους ραντεβού ήταν το 1986, θυμήθηκε ο Μπάκλεϊ σε ομιλία του το 2014.

 

 

 

 

"Κοιταχτήκαμε στα μάτια και σε λιγότερο από ένα μήνα ζούσαμε μαζί", θυμάται ο Ford για την πρώτη  τους συνάντηση. "Από τότε είμαστε μαζί", συμπληρώνει.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 27 χρόνια πριν παντρευτούν επίσημα στο Λονδίνο το 2014.

 

 

Έχουν έναν γιο, τον  Alexander "Jack" John Buckley Ford, που γεννήθηκε  το 2012.

 

 

Ο Richard Buckley, ανέβηκε στον κόσμο της δημοσιογραφίας της μόδας, έχοντας ασχοληθεί με το περιοδικό New York Magazine, το Women’s Wear Daily και το Vanity Fair πριν γίνει συντάκτης της Vogue Hommes International (η διεθνής έκδοση της αντρικής  Vogue).

 

 

«Όσο και να αρέσει στους ανθρώπους να σκέφτονται τον κόσμο της μόδας ως λαμπερό, η πραγματικότητα είναι ότι κάθε μέρα είναι μια άλλη ατέλειωτη ανηφορική μάχη για το ένα ή το άλλο», παρατήρησε το 2014, σύμφωνα με το Usa Today.

 

 

Την ίδια χρονιά, ενώ έδινε στον σύζυγό του ένα βραβείο επίτευξης ζωής στα βραβεία CFDA , ο Buckley,  αστειεύτηκε ότι θα έπρεπε ο ίδιος να λάβει το βραβείο "για τη ζωή μ' αυτόν και την καριέρα  του".

 

 

Ο Φορντ είπε για τον σύζυγό του το 2016: «Αν το άτομο με το οποίο είσαι είναι κάποιος που σέβεσαι, ο οποίος πιστεύεις ότι έχει μεγάλη καρδιά και μεγάλη ψυχή, τόσο καλή καρδιά και ψυχή που δεν θα  την βρεις ποτέ, μην τον εγκαταλείψεις ποτέ  γιατί δεν πρόκειται να βρεις  κανέναν καλύτερο ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ