Θέλετε να τονώσετε τη λίμπιντό σας και να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή; Σας έχουμε τρεις εύκολους τρόπους για να το πετύχετε

Πώς θα ενισχύσετε φυσικά τη λίμπιντό σας;

Θέλετε να τονώσετε τη λίμπιντό σας και να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή; Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην καθημερινότητά σας και μπορούν να σας βοηθήσουν. Εξετάστε αυτές τις φυσικές προσεγγίσεις:

  • Τρώτε αφροδισιακά φρούτα και σοκολάτα. Δοκιμάστε βότανα.

Τι ακριβώς είναι η λίμπιντο;

Είναι στην ουσία η σεξουαλική επιθυμία. Μια ποικιλία εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων μπορεί να επηρεάσει τη λίμπιντό σας, από τα επίπεδα των ορμονών σας έως τα φάρμακά σας και τις συνήθειες του ύπνου σας.

Η λίμπιντο του καθενός είναι διαφορετική, αλλά οι περισσότεροι βλέπουν τη λίμπιντό τους να μειώνεται καθώς μεγαλώνουν.

Πώς θα την ενισχύσετε

  • Προσπαθήστε να τρώτε ορισμένα φρούτα

Λίγα στοιχεία υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα ορισμένων τροφίμων, αλλά δεν ο πειραματισμός δεν θα σας ζημιώσει.

Τα σύκα, οι μπανάνες και τα αβοκάντο, για παράδειγμα, θεωρούνται τρόφιμα που ενισχύουν τη λίμπιντο ή αφροδισιακά.

Αυτά τα τρόφιμα παρέχουν επίσης σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να αυξήσουν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και να προωθήσουν μια υγιή σεξουαλική ζωή.

  • Φάτε σοκολάτα

Σε όλη την ιστορία, η σοκολάτα ήταν σύμβολο της επιθυμίας, όχι μόνο λόγω της υπέροχης γεύσης της αλλά και λόγω της δύναμής της να βελτιώνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Η σοκολάτα προάγει την απελευθέρωση των χημικών ουσιών φαινεθυλαμίνη και σεροτονίνη στο σώμα σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αφροδισιακά αποτελέσματα και να βελτιώσει τη διάθεση.

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2006, οι επιδράσεις της σοκολάτας στη σεξουαλικότητα είναι πιθανότατα περισσότερο ψυχολογικές παρά βιολογικές.

  • Πιείτε ή φάτε τα καθημερινά σας βότανα

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να καθίσετε για ένα ρομαντικό δείπνο, προσθέστε λίγο βασιλικό ή σκόρδο στο πιάτο σας. Η μυρωδιά του βασιλικού διεγείρει τις αισθήσεις. Το σκόρδο περιέχει υψηλά επίπεδα αλικίνης, η οποία αυξάνει τη ροή του αίματος.

Αυτές οι επιδράσεις μπορεί να βοηθήσουν τους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία.

Το Ginkgo biloba είναι ένα άλλο βότανο που θεωρείται ότι βοηθά στη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας που προκαλείται από αντικαταθλιπτικά στους άνδρες, σύμφωνα με έρευνα. Είναι ένα εκχύλισμα που προέρχεται από το φύλλο του κινεζικού δέντρου ginkgo.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ