Βάρκιζα: Σε κατάσταση σοκ το κοριτσάκι που «ξέχασαν» μόνο του σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες - Το ξέσπασμα της μητέρας του (βίντεο)

Σοκαρισμένη παραμένει η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού, το οποίο ξέχασαν για ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα. 

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στην Βάρκιζα

Για τουλάχιστον τέσσερις ώρες παρέμεινε μέσα σε σχολικό λεωφορείο ένα κοριτσάκι δύο ετών, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αυτόφωρο ο οδηγός, οι συνοδοί, μία βρεφονηπιοκόμος, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού στην Βάρκιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., χθες το πρωί οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα επί τέσσερις ολόκληρες ώρες.

Συγκεκριμένα ο οδηγός φέρεται, αφού παρέδωσε τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό, να πάρκαρε το σχολικό έξω από το σπίτι του στην περιοχή Πηγαδάκια. Ωστόσο, δεν πρόσεξε ότι μέσα στο σχολικό είχε μείνει ένα παιδί.

Κάποια στιγμή το άτυχο κοριτσάκι ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως είναι κλειδωμένο την ώρα μάλιστα που η ζέστη και τα κλειστά παράθυρα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα εντός του σχολικού λεωφορείου.

 

 

Σε κατάσταση σοκ το παιδί

Η μητέρα του δίχρονου κοριτσιού απελπισμένη χθες μίλησε στον Alpha. Συγκεκριμένα είπε: Είναι τραγικό αυτό που συέβη χθες, έδωσα το παιδί μου στις 8.45 στον οδηγό του λεωφορείου μαζί με την συνοδό, ήρεμη ότι θα πάει το παιδί στο σχολείο. Τότε, 12.35 με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία και μου είπε ότι βρήκαν το παιδί μου κλειδωμένο στο σχολικό στην Βούλα. 

Μια περαστική είδε το παιδί να κλαίει μέσα στο σχολικό, αφού είχαν περάσει 3,5 ώρες. 

Η μητέρα τόνισε: To παιδί έκλαιγε, έκλαιγε και η κοπέλα ήταν σε σοκ!  Της χρωστάω την ζωή του παιδιού μου''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ