Τα 10 ακριβότερα δαχτυλίδια αρραβώνων όλων των εποχών: Οι βέρες που πέρασαν στα κρινοδάχτυλά τους η Jackie, η Grace, η Kim, η Melania (φώτο, βίντεο)

Πανάκριβα υπέροχα διαμάντια  

Στις ΗΠΑ, ο μέσος όρος χρημάτων που δαπανάται για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι 6.351$, αλλά τι σχέση έχουν αυτά τα ποσά με τους γάμους των celebrities; Η απάντηση; Καμία! Τα δαχτυλίδια αρραβώνων των διασημοτήτων γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα. Καθώς τα διαμάντια αυξάνονται σε μέγεθος, προφανώς και η τιμή φουσκώνει εξίσου. Λοιπόν, συντάξαμε μια λίστα με μερικά από τα πιο ακριβά δαχτυλίδια αρραβώνων, και τη μοιραζόμαστε μαζί σας, ούτως ώστε να σας δώσουμε μια λαμπερή παλέτα επιλογών, όταν έρθει η ώρα να ενωθείτε κι εσείς με τα ιερά δεσμά του γάμου.

1. Katie Holmes

Όταν η ηθοποιός είπε «ναι» στον Τομ Κρουζ το 2005, έλαβε ένα δακτυλίδι του 1,5 εκατ. δολαρίων. Παρόλο που οι TomKat δεν είχαν διάρκεια, το δαχτυλίδι αρραβώνων κοστίζει πλέον σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια.

2. Serena Williams

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πόσο πλούσιος ήταν ο γάμος της Serena το 2016 με τον συνιδρυτή της Reddit Alexis Ohanian. Φυσικά, το δαχτυλίδι της έπρεπε να είναι εξίσου πολυτελές. Πόσο πολυτελές; 3 εκατομμυρίων δολαρίων!

3. Melania Trump

Ο απερχόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής χάρισε στη μέλλουσα σύζυγο του το 2004, ένα δαχτυλίδι αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο εκτιμάται τώρα ότι αξίζει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια.

4. Kim Kardashian

Αυτή η λίστα δεν θα μπορούσε να φτουρίσει χωρίς το μονόπετρο της Kimmie από τον Kanye, ο οποίος έφτασε στα 4 εκατομμύρια δολάρια περίπου, όταν της ζήτησε το χέρι καταμεσής ενός σταδίου μπάσκετ στο San Francisco, τον Οκτώβριο του 2013. Δυστυχώς όμως το δαχτυλίδι 15 καρατίων ήταν μεταξύ των κοσμημάτων, που κλάπηκαν κατά τη διάρκεια της περίφημης ληστείας στο Παρίσι το 2016.

5. Beyoncé

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ίδια η Βασίλισσα Bey καμαρώνει στην μπιζουτιέρα της ένα από τα διαμάντια με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο. Ζυγίζοντας 24 καράτια, ο Jay φέρεται να πλήρωσε περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια για το φανταχτερό δαχτυλίδι της Bey το 2008.

6. Paris Hilton

Θυμάστε βέβαια τότε που η Paris αρραβωνιάστηκε με το δικό μας παιδί, τον Έλληνα κληρονόμο της οικογένειας Λάτση, τον Πάρη Κασιδόκωστα. Ο λεβέντης μας της χάρισε το 2005 ένα μπιχλιπμίδι, που εκτιμάται ότι αξίζει 6.266.378$. Το ερώτημα είναι, είχε την τσίπα να το επιστρέψει πίσω ή να ξεκινήσουμε εκστρατεία, όπως η Μελίνα για την επιστροφή των Ελγινειών;

7. Anna Kournikova

Η σχέση της Ρωσίδας σταρ του τένις με τον καλλιτέχνη της Λατινικής μουσικής Enrique Iglesias από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 υπήρξε μία από τις πιο ήπιων τόνων σχέσεις διασημοτήτων μέχρι σήμερα. Με την εξαίρεση βέβαια του δαχτυλιδιού αρραβώνων αξίας 7.443.596$, το οποίο η αθεόφοβη Ρωσίδα φορούσε και κατά τη διάρκεια των αγώνων τένις.

8. Mariah Carey

Πιθανά μιλάμε για το πιο ακριβό δαχτυλίδι αρραβώνων διασημοτήτων, με τα 35 καράτια της Mimi από τον πρώην αρραβωνιαστικό James Packer να κοστίζουν 10 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα το δακτυλίδι της άρεσε τόσο πολύ, που συνέχισε να το φοράει για ένα χρόνο μετά αφού χωρίσανε, και δεν το αποχωρίζοταν μέχρι τον Μάιο του 2018, που το πούλησε κοψοχρονιά για 2,1 εκατομμύρια δολάρια.

9. Jackie Kennedy Onassis

Ήταν η δεύτερη πρόταση γάμου στην Jackie O που την ανεβάζει στη δεύτερη θέση της λίστας μας! Ο Αριστοτέλης Ωνάσης – ένας από τους πλουσιότερους και πιο διάσημους άντρες του κόσμου εκείνη την εποχή – αγόρασε το σχέδιο του Χάρι Γουίνστον στα 2.600.000 δολάρια το 1968. Το διαμάντι 15 καρατίων σήμερα κοστίζει το δυσθεώρητο ποσό των 19,454,276 δολαρίων.

10. Grace Kelly

Το 1956, όταν η ηθοποιός του Χόλιγουντ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Rainier III του Μονακό, το δαχτυλίδι αρραβώνων της είχε τιμή 4.060.000$. Σήμερα, παίρνει την πρώτη θέση με την αξία του να εκτιμάται άνω των 38 εκατομμυρίων δολαρίων. Το διαμαντένιο δαχτυλίδι 10,47 καρατίων σχεδιάστηκε από τον Cartier και είναι ενδιαφέρον ότι η μοναδική κοπή του είναι ξανά της μόδας μεταξύ διασημοτήτων.

Εδώ να ευχηθούμε εμείς και στα δικά σας, και να θυμάστε ότι ο αδάμας δεν φέρνει την ευτυχία, αλλά την παίρνει μαζί του όταν φεύγει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ