Βασιλικά γενέθλια: Ο πρίγκιπας Noah έγινε 14! - Οι ευχές της Μεγάλης Δούκισσας του Λουξεμβούργου στον έφηβο εγγονό της (φωτό)

Και το τρυφερό post της μαμάς του

Τα γενέθλιά του είχε στις 21 Σεπτεμβρίου ο πρίγκιπας Noah του Nassau που έκλεισε τα 14 του χρόνια.

Γεννημένος το 2017 ο έφηβος Noah είναι εγγονός του Μεγάλου Δούκα του Λουξεμβούργου Henri και της  Maria Teresa η οποία ανέβασε στη προσωπική της σελίδα στο Instagram στιγμιότυπα με τον Noah και τον μεγάλο του αδελφό.

«Χρόνια πολλά στον Νώε μας που γίνεται 14 ετών σήμερα» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε η Μεγάλη Δούκισσα.

Φωτογραφίες: Instagram/mariateresadeluxembourg

 

Η μητέρα του, η επιχειρηματίας Tessy Antony de Nassau - και πρώην πριγκίπισσα - μοιράστηκε επίσης στο Instagram, ορισμένες φωτογραφίες του γιου της, τις οποίες συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο για το παιδί της που μεγάλωσε.

Να σημειωθεί ότι εκείνη και ο γιος του Μεγάλου Δούκα πρίγκιπας Louis (χώρισαν το 2019) έχουν ακόμα ένα γιο τον 16χρονο πρίγκιπα Gabriel.

 

Μάλιστα όταν παντρεύτηκε την Tessy το 2006 ο Louis απαρνήθηκε τα κληρονομικά του δικαιώματα στην διαδοχή, καθώς εκείνη ήταν μια «κοινή θνητή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gabriel.and.noah

 

 

 

Πλέον η πρώην γυναίκα του παντρεύτηκε φέτος τον Frank Floessel και έφερε πρόσφατα στον κόσμο τον μικρό Theodor, ενώ ο Louis έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της όμορφης μελαχρινής δικηγόρου Scarlett-Lauren Sirgue, με την οποία, όπως ανακοίνωσαν τον Απρίλιο ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Φωτογραφίες: Instagram/tessy_from_luxembourg

«Πριν από 14 χρόνια γεννήθηκε ένας άγγελος. Μαλλιά άσπρα σαν το χιόνι, μάτια πράσινα σαν σμαράγδι με μαλλιά σαν μετάξι. Ο όμορφος γιος μου Noah Etienne Guillaume Gabriel Xavier❤️
Είσαι ένας εξαιρετικός νεαρός άνδρας με χρυσή καρδιά. Έχεις πάθος με τα κόμικς, έχεις οργανώσει αρκετές εκστρατείες για να βελτιώσεις την παιδική χαρά του σχολείου σου (...) Με κάνει περήφανη που βλέπω τον άνθρωπο που έχεις γίνει. 

Παρατηρείς και διαβάζεις τους ανθρώπους με απίστευτο τρόπο. (...) έχεις τρία αδέλφια που σε λατρεύουν περισσότερο από οποιονδήποτε σε αυτόν τον κόσμο- τον συνεργό τους στο έγκλημα????  ❤️
Είσαι ευλογία για κάθε άτομο που έχει την ευκαιρία να σε γνωρίσει πραγματικά. Ο Theodor έχει έναν καταπληκτικό μεγάλο αδερφό» έγραψε μεταξύ άλλων η μητέρα τοου Noah στην ανάρτηση που έκανε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ