Τα 5 «μαθήματα» που πήραμε από τις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου - κατακλυσμός υφών & χρωμάτων (φωτό)

Η επιθυμία για ελευθερία κυριάρχησε στα catwalks

Η επιθυμία για ελευθερία κυριάρχησε στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου που έριξε την αυλαία της την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Πολλά και ιδιαίτερα αξεσουάρ, ποικιλία χρωμάτων και υφών, ήταν μέσα στις προτάσεις των σχεδιαστών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022.

Ποια είναι όμως, σλυμφωνα με την Vogue Uk, τα 5 trends που κρατάμε από τα catwalks της βρετανικής πρωτεύουσας; 

1. Κατακλυσμός υφών

Ο Anderson διερεύνησε την «ιδέα του ήχου μέσα στα ρούχα», δημιουργώντας πλεκτά αξεσουάρ για τα χέρια. Ο Maximilian πάλι έφερε στην πασαρέλα εντυυπωσιακά, δραματικά rubber tendrils.

Οι δημιουργίες του Chet Lo έμοιαζαν με θαλάσσιες ανεμώνες που κυμάτιζαν πάνω στο catwalk, ενώ ο Halpern επιστράτευσε χορευτές του Βασιλικού Μπαλέτου σε μια συλλογή με πρωταρχικό στοιχείο την κίνηση.

JW Anderson.

Halpern

2. Πραγματικά άγρια ​​αξεσουάρ

«Ένιωσα ότι τα looks για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 έπρεπε να μας ταρακουνήσουν λίγο για να μην είναι μελό» είπε η Simone Rocha παρουσιάζοντας τη συλλογή της. Ρούχα στο χρώμα της ζάχαρης και «αντίδοτο» οι ψηλές μπότες με πλατφόρμα.

Την ίδια ώρα στο catwalk είδαμε σκουλαρίκια με δόντια μωρού, κολιέ με σιδηροδρομικές γραμμές, που μοιάζουν με σιδεράκια για παιδιά, αλλά είναι διαμαντένια και μαργαριταρένια. Αλλά και ιδιαίτερες τσάντες, την τάση αξεσουάρ Y2K και καουμπόικα καπέλα.

Simone Rocha

Richard Quinn

KNWLS

3. Τα πιο φωτεινά χρώματα μέχρι σήμερα

Εκρηκτικά χρώματα θα καθορίσουν την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με την Roksanda Ilinčić η αντίθεση ανάμεσα στα χαρούμενα φλούο και τα ουδέτερα, γαλήνια ήταν πιο σημαντική από ποτέ για εκείνη, καθώς προσπάθησε να βρει την ομορφιά στο απροσδόκητο.

Molly Goddard

Richard Quinn

Roksanda

4. Νυχτικά ως φορέματα

Εντυπωσιακά négligées, νυχτικά και λευκά φορέματα έφεραν έναν τελετουργικό αέρα στη συλλογή της Simone Rocha.

Ο Harris Reed από την άλλη παρουσίασε νυφικά από ανακυκλώσιμα υλικά με την κολεξιόν του να ενώνει το άκαμπτο δυαδικό σύστημα του ασπρόμαυρου με demi-couture κομμάτια.

Simone Rocha

Harris Reed

5. Η μέση είναι η νέα «ερωτογενής ζώνη»

Η Emilia Wickstead αποφάσισε ότι η μέση είναι η νέα «ερωτογενής ζώνη» και σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές του Λονδίνου φάνηκαν να συμφωνούν μαζί της.

Η νέα σεζόν έχει να κάνει με τις σιλουέτες που κρύβουν και αποκαλύπτουν, αναδεικνύουν και δημιουργούν περίγραμμα στη μέση.

Chet Lo

Maximilian

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ