Ο David Beckham πηγή έμπνευσης για την Victoria: Είναι καλοντυμένος & της αρέσει! «θέλω να φοράω τα ρούχα του» (φωτό & βίντεο)

Όταν σχεδιάζε την συλλογή της σκεφτόταν τον αγαπημένο της

Μπορεί να είναι πεντρεμένοι για 22 ολόκληρα χρόνια  ωστόσο η Victoria και ο David Beckham εξακολουθούν να βρίσκουν τρόπους να εμπνέουν ο ένας τον άλλον, με την τελευταία κολεξιόν της σχεδιάστριας μόδας να αποτελεί απόδειξη.

Ειδικότερα το πρώην μέλος των Spice Girls σε δηλώσεις της στη βρετανική Vogue είπε ότι όταν σχεδίαζε την ανδρική συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022 είχε στο μυαλό της το προσωπικό στυλ του συζύγου της.

 

«Τα φαρδιά πουκάμισα chambray είναι αρκετά David, με ένα φαρδύ παντελόνι και μια όμορφη ζώνη», είπε και ππρόσθεσε ακόμα ότι ο καλός της «πάντα ντύνεται. Πάντα κάνει μια προσπάθεια. Όταν κάνουμε διακοπές στην Ευρώπη, έχει μια σύνθετη εμφάνιση και θέλω να φορέσω τα ρούχα του. Κάνουμε μια κοινή βαλίτσα».

 

«Υπήρχε ένα μείγμα καλοντυμένων αντρών στο μυαλό μου όταν σκεφτόμουν αυτή τη σεζόν...», είπε η Beckham, από το οποίο φυσικά, όπως παραδέχτηκε, δεν έλειπε ο αγαπημένος της. 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και από τότε δεν είναιι λίγες οι φορές που φήμες περί χωρισμού έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο ο David και η Victoria Beckham δεν φαίνεται να «μασάνε» ανεβάζοντας συχνά στιγμιότυπα από τις όμορφες οικογενειακές τους στιγμές στα social media.

Άλλωστε έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά με την 10χρονη Harper να είναι η μικρότερη. Μεγαλύτερος είναι ο 22χρονος Brooklyn, που είναι επίισης μοντέλο, ενώ ακολουθούν ο 19χρονος Romeo και ο 16χρονος Cruz.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ