Λακωνία: Θλίψη για την πανέμορφη 22χρονη Σεβαστή - Έχασε την ζωή της σε τροχαίο καθώς πήγαινε στον τάφο της μαμάς της

«Έσβησε» στην άσφαλτο...

Συγκλόνισε τη λακωνική κοινότητα το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 18/9 στην ΕΟ Σπάρτης-Σκάλας (στο τμήμα Κροκεές-Σκάλα), στοιχίζοντας τη ζωή μιας κοπέλας μόλις 22 ετών. Η νεαρή Σεβαστή Κατέχου από το Έλος Δ. Ευρώτα βρήκε τραγικό θάνατο όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ όχημα.

Στο άγγελμα του σοκαριστικού θανάτου της 22χρονης, που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, δεκάδες ήταν τα σπαρακτικά  μηνύματα φίλων και γνωστών, που αποχαιρέτησαν το αγαπημένο τους πρόσωπο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε γύρω στις 6:30΄ πμ του Σαββάτου, στο ύψος της θέσης «Ψηλιά Μάντρα», τρία χιλιόμετρα πριν την διασταύρωση προς Στεφανιά.

Συγκεκριμένα, το ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν 51χρονο, με κατεύθυνση προς Σπάρτη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε η 22χρονη, στο ρεύμα προς Σκάλα. Συνέπεια της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η οδηγός του δικύκλου και να τραυματιστεί ελαφρά ο 51χρονος οδηγός του ΙΧ. Πάντως, από την προανάκριση της Αστυνομίας προέκυψε εμπλοκή και άλλου οχήματος-ΙΧ φορτηγού με οδηγό έναν 56χρονο ο ο οποίος συνελήφθη.

22382485 1489980967736843 9082010482693898025 o

πηγή φωτο: FB, Μιχάλης Λεϊμονίτης

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Τη Δευτέρα στο Έλος η κηδεία της 22χρονης 

Η νεκρώσιμος ακολουθία της Σεβαστής Κατέχου θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 20/9 και ώρα 6:00 μμ στον ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Έλος, όπου συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην πρόωρα χαμένη κοπέλα.

Είχε χάσει τη μητέρα της πριν πέντε χρόνια 

Η εκλιπούσα 22χρονη, μια νέα γεμάτη δίψα και πάθος για τη ζωή όπως την περιγράφουν άνθρωποι που τη γνώριζαν, είχε βιώσει μια οικογενειακή τραγωδία πριν από πέντε χρόνια. Ήταν Σεπτέμβριος του 2016, όταν η 38χρονη μητέρα της, πολωνικής καταγωγής, είχε πέσει  στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Σπάρτη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Το γεγονός αυτό σημάδεψε για πάντα τη ζωή της 17χρονης τότε Σεβαστής, που έπρεπε να διαχειριστεί μια δυσαναπλήρωτη απώλεια…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ