Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν το «ανικανοποίητο» - Ό,τι και αν πετύχουν, θέλουν πάντα το κάτι παραπάνω & το διεκδικούν

Δεν υπάρχει ταβάνι στις επιδιώξεις τους

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να βρουν την ευτυχία και την ευχαρίστηση σε πολύ μικρά πράγματα, συμβιβάζονται με τα λίγα και απολαμβάνουν αυτά που έχουν.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που είναι απίστευτα φιλόδοξοι, έχουν υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό τους και δεν αισθάνονται ικανοποιημένοι με τίποτα στη ζωή τους.

Ό,τι και αν πετύχουν, θέλουν πάντα το κάτι παραπάνω και το διεκδικούν, αλλά δεν υπάρχει ταβάνι στις επιδιώξεις τους.

Τα ζώδια που έχουν το «ανικανοποίητο» σύμφωνα με Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr, είναι 4 και το καθένα έχει διαφορετική αφετηρία και λόγους που το δυσκολεύουν να απολαμβάνει τα κατορθώματά του. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Κριός ή αν έχετε ωροσκόπο στον Κριό

Η ζωή για τους Κριούς -ή όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτό το δυναμικό ζώδιο- είναι μια ατελείωτη μάχη και όσο και αν πολεμούν δεν τους φτάνει. Έχουν μια φλογερή προσωπικότητα, είναι τολμηροί, θαρραλέοι και θέλουν νέες εμπειρίες στη ζωή τους. Νέες προκλήσεις και ας κρύβουν κινδύνους. Ίσα-ίσα ο κίνδυνος τους εξιτάρει και ανεβάζει την αδρεναλίνη τους. Όσο πιο δύσκολος ο στόχος τόσο πιο πολύ τους αρέσει. Και μόλις τον ολοκληρώσουν δεν εφησυχάζουν, επιζητούν επιπλέον συγκίνηση, περιπέτεια, ενθουσιασμό και πάθος. Εθίζονται στα δύσκολα και τίποτα λιγότερο δεν τους ικανοποιεί.

Είναι σαν τους στρατηλάτες που μόλις κατακτήσουν μια περιοχή δεν θα καθίσουν να απολαύσουν τη νίκη τους, αλλά θα συνεχίσουν τον πόλεμο για να διευρύνουν τη δύναμη τους. Δεν μπορούν να καθίσουν άπραγοι και κάθε σκληρή μάχη που δίνουν και κερδίζουν, τους κάνει να πιστεύουν ακόμα πιο πολύ στον εαυτό τους και ότι είναι άτρωτοι. Δεν συμβιβάζονται και δεν σταματούν, είναι χαρούμενοι μόνο όταν αγωνίζονται, αλλά ονειρεύονται πάντα το κάτι παραπάνω, που όμως ποτέ δεν τους είναι αρκετό.

Δίδυμοι ή αν έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι αεικίνητοι και βαριούνται εύκολα με οτιδήποτε. Θέλουν συνεχώς να κάνουν καινούρια πράγματα, διαφορετικά, αλλιώς μοιάζουν δυστυχισμένοι. Αν μπουν σε ρουτίνα μιζεριάζουν και τρώγονται με τα ρούχα τους. Μόλις ξεκινήσουν κάτι καινούριο ή γνωρίσουν κάποιο νέο άτομο, ενθουσιάζονται και δίνουν όλο τους τον εαυτό, αλλά μόλις πετύχουν αυτό που θέλουν και μόλις κατακτήσουν τον στόχο τους ξεφουσκώνει η χαρά τους και θέλουν κάτι άλλο για να τους τραβήξει το ενδιαφέρον. Η ικανοποίηση για τους Διδύμους -ή όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο- είναι σχεδόν στιγμιαία.

Η χαρά και ευχαρίστηση που λαμβάνουν είναι δυσανάλογη με τον κόπο που έχουν καταβάλει για να πετύχουν κάτι. Θέλουν ποικιλία και αλλάζουν συχνά στόχους και επιθυμίες, διότι ψάχνουν την έξαψη που φέρνει οτιδήποτε νέο. Όσο ψηλά και να φτάσουν, όσα όνειρα τους και να πετύχουν, πάντα κάποιο κομμάτι θα τους λείπει και θα το ψάχνουν σε κάτι άλλο και μόλις το καταφέρουν θα ψάχνουν αλλού. Μάλιστα, ασχολούνται συνεχώς και κοιτάνε τι έχουν οι άλλοι και είναι ευτυχισμένοι και προσπαθούν να το αποκτήσουν για να αισθανθούν και αυτοί καλά, αλλά το ανικανοποίητο τους δεν τους επιτρέπει να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν αυτά που κάποιους άλλους τους ευχαριστούν.

Παρθένος ή αν έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο

Οι Παρθένοι είναι από τη φύση τους τελειομανείς, οπότε είναι πολύ φυσιολογικό να είναι δυσαρεστημένοι συνεχώς και με τα πάντα. Θέλουν όλα να είναι άψογα στην κάθε λεπτομέρεια τους και τα βάζουν με τον εαυτό τους αν δεν τα καταφέρνουν. Όμως, επειδή την τελειότητα δεν μπορεί κανείς να τη φτάσει, γι’ αυτό είναι αδύνατο να μπορέσουν οι Παρθένοι να αισθανθούν εύκολα ικανοποίηση και ευχαρίστηση και αυτό ισχύει και όσους έχουν τον ωροσκόπο τους σε αυτό το ζώδιο. Πάντα θα βρουν κάτι να γκρινιάζουν, να κριτικάρουν, να χαλαστούν. Και το λαχείο να κερδίσουν, αν η επόμενη κλήρωση δώσει περισσότερα χρήματα, θα λένε πόσο άτυχοι στάθηκαν και δεν θα είναι ευτυχισμένοι.

Έχουν ένα αγκάθι πάντα στο μυαλό τους, το οποίο λέγεται «ανικανοποίητο» και δεν τους αφήνει να χαλαρώσουν ούτε στα πιο μικρά και καθημερινά. Όταν βάζουν στόχους, δουλεύουν πολύ για τους πετύχουν και μόλις τα καταφέρουν δεν ησυχάζουν, θέλουν κι άλλο κι άλλο. Θέλουν αυτό που δεν έχουν και υποφέρουν αν το έχει κάποιος άλλος.

Αιγόκερως ή αν έχετε ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Οι Αιγόκεροι και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτό το τόσο φιλόδοξο ζώδιο θέτουν πολύ υψηλούς στόχους και μόλις τους φτάσουν πάντα θέλουν κι άλλο, κάτι περισσότερο, κάτι παραπάνω. Δύσκολα χαλαρώνουν, αφού ό,τι και να πετύχουν δεν αισθάνονται πλήρεις και ευχαριστημένοι. Μεγάλο μέρος της δυσαρέσκειας τους οφείλεται και στην οικονομική τους κατάσταση, που όσα και να βγάζουν δεν τους είναι αρκετά για να αισθανθούν πετυχημένοι και ασφαλείς. Δουλεύουν, αποταμιεύουν, αλλά δεν μπορούν να απολαύσουν τους κόπους τους, αφού οι προδιαγραφές τους και οι απαιτήσεις τους συνεχώς γιγαντώνονται.

Μόλις πετύχουν κάτι, τους βασανίζει το αιώνιο ερώτημα «θα μπορούσα και καλύτερα;» και αμέσως ξεκινούν να δουλεύουν σκληρότερα για να φτάσουν πιο ψηλά. Αν δε κάποιος άλλος έχει πετύχει περισσότερα, τότε χάνουν τον ύπνο τους, «ζηλεύουν» και προσπαθούν να τον ξεπεράσουν. «Αφού μπόρεσε αυτός, τότε σίγουρα μπορώ και εγώ», αυτό σκέφτονται συνεχώς και πασχίζουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τους άλλους, σε ένα ατέλειωτο ταξίδι δίχως πολλές απολαύσεις.

Αν δεν ξέρετε το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Αν δεν ξέρετε τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ