Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη, μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας & να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη εξακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας να βρίσκεται στον Ταύρο. Μάλιστα, είναι μια πιο πρακτική γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας.

Η αντίθεση της με την Αφροδίτη και η σύνοδος με τον Ουρανό, ενεργοποιεί τη χθεσινή αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού και δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει κάτι απρόοπτο στην ημέρα μας, αλλά και ουρανοκατέβατες και απρόοπτες καταστάσεις στις σχέσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με λογαριασμούς, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση μέσα στην ημέρα γι’ αυτά. Από την άλλη, είναι από τις μέρες που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται από προχθές το βράδυ στο ζώδιο σας, κάνοντας τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά, μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στο δικό τους.

Από τη μια, είστε πρόθυμοι να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη όμως, μπορεί να σας πιάνει το «παράπονο» και να θέλετε να σας κανακέψουν οι άλλοι. Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αρκετά «εσωστρεφής» μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι ή νευρικοί για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον.

Από την άλλη, δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε το συγχρωτισμό με άλλους.

Διαβάστε τις προβλέψεις της σημερινής ημέρας και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ