Οι τσάντες του Φθινοπώρου είναι τόοοσο μεγάλες! Larger than life από Ferragamo, Celine, Bottega, Balenciaga! (φώτο, βίντεο)

Οι τσάντες του φθινοπώρου 2021 αναμένεται να γίνουν big hits της γκαρνταρόμπας και να αναβαθμίσουν το στυλ κάθε γυναίκας 

Επισήμως πια, είμαστε στα μισά του πιο σημαντικού μήνα για τη βιομηχανία της μόδας. Από τη Νέα Υόρκη έως το Λονδίνο, supermodels και influencers ετοιμάζονται για ένα ακόμη fashion week εκεί που χτυπά η καρδιά της ιταλικής μόδας, το Μιλάνο.

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ξεκίνησε με τις συλλογές αναδυόμενων σχεδιαστών και θα ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Αυτή η εβδομάδα μόδας δεν θα είναι μόνο η πρώτη φορά από τις αρχές του 2021 που οι Ιταλοί σχεδιαστές θα οργανώσουν επιδείξεις με φυσική παρουσία, αλλά θα είναι και η πρώτη φορά που οι Kim Jones, Raf Simons και Miuccia Prada θα παρουσιάσουν τις συλλογές μπροστά σε κοινό των Fendi και Prada αντίστοιχα.

Επιπλέον, οι νέες It bags του φθινοπώρου, είναι brand new ή και επανεκδόσεις παλαιότερων iconic σχεδίων που επιστρέφουν. Σε κάθε περίπτωση συνδυάζουν τη διαχρονικότητα με τις τάσεις της μόδας και έχουν την προοπτική να γίνουν κλασικές.

Ενώ  ο κανόνας “go big or go home” ισχύει πλέον και για τις τσάντες, όπως έδειξε και το street style στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Τα fashion girls μετά από ένα χρόνο σχεδόν στο σπίτι φορώντας μόνο loungewear, επέστρεψαν στην κανονικότητα κρατώντας oversized τσάντες και μας υπενθύμισαν πόσο πολύ μας είχε λείψει το everyday look. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φθινόπωρο του 2021 η Balenciaga Le Cagole αποτελεί ήδη big hit στο street style και η Mount του οίκου Bottega Veneta εμφανίζεται στα accounts των πιο δημοφιλών Instagrammers.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ