H τηλεπαρουσιάστρια Lorraine Kelly αποκαλύπτει πώς έχασε τα περιττά κιλά της - Δύο νούμερα λιγότερο χωρίς δίαιτα (φώτο-βίντεο)

Απλό στην εφαρμογή το πρόγραμμα της

Πρόσφατα η Lorraine Kelly , δήλωσε στο Hello Magazine, ότι κατά τη διάρκεια του lockdown πήρε βάρος. 

Τώρα όμως αποκαλύπτει πώς έχασε κιλά με αποτέλεσμα να φοράει δύο νούμερα μικρότερα ρούχα, χωρίς δίαιτα.

Φυσικά η μέθοδος που ακολούθησε η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια  μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους, αλλά μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες αν θέλετε να χάσετε βάρος.

Μιλώντας στο This Morning πέρυσι, η Lorraine αποκάλυψε ότι οι «δίαιτες» με την παραδοσιακή έννοια δεν λειτουργούν

"Νομίζω ότι οι παραδοσιακές δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα", είπε. Αντ' αυτών εκείνη κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά της με τον "έλεγχο των μερίδων".

"Το να ελέγχεις το μέγεθος της μερίδας και να μην τσιμπολογάς κάθε τόσο είναι ένας καλός τρόπος να χάσεις βάρος. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε αυτά τα δύο", δήλωσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στη The SUN, είχε πει: "Έμαθα με τον πιο σκληρό τρόπο ότι οι αυστηρές δίαιτες τελικά μας παχαίνουν. Έτσι αποφάσισα να τρώω λογικές ποσότητες όλη την εβδομάδα." 

"Όχι όμως δύο μπαστούνια σέλινο γιατί αυτό θα ήταν άθλιο. Όλοι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μείνουμε πιστοί σε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, αν έχουμε νόστιμο φαγητό", είπε.

Ουσιαστικά η Lorraine Kelly μιλάει για μία μακροπρόθεσμη αλλαγή του τρόπου ζωής και διατροφής αντί για την "γρήγορη λύση" της αυστηρής δίαιτας, αναφέρει το Hello Magazine.

Σχετικά με την άσκηση, η Lorrraine λέει ότι κατά τη διάρκεια του lockdown, εκείνη και ο άντρας της ακολούθησαν κάποια προγράμματα γυμναστικής.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ