Η Τζένη Μπαλατσινού νοσταλγεί την απόλυτη νεότητα με μια φωτογραφία από το παρελθόν - ποιος καλός της φίλος την ανακάλυψε

Την βρήκε στο αρχείο του!

Μια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού στο Instagram, που μας γύρισε πίσω στον χρόνο με το όμορφο αυτό στιγμιότυπο.

Ειδικότερα το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της ένα κλικ το οποίο, όπως αναφέρει, βρήκε στο αρχείο του ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης.

«#lastcenturypic όταν οι φίλοι σου σε ανακαλύπτουν στα αρχεία τους..? @ariskavatzikis» έγραψε η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια στην ανάρτησή της, ενώ στην φωτογραφία την βλέπουμε να ποζάρει με την αξεπέραστη ομορφιά της, που την καθιέρωσε και στον χώρο της μόδας. Η απόλυτη νεότητα!

 

 

 

 

Άλλωστε η Τζένη Μπαλατσινού έχει στεφθεί στο παρελθόν (1990) Σταρ Ελλάς ενώ την επόμενη χρονιά κέρδισε τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

Φυσικά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την συγκεκρικέμη εικόνα με τον Καβατζίκη να γράφει: «έχω θησαυρούς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

 

 

 

 

 

 

«Κ εγω ετσι σε γνώρισα...το 1999.....Ε! οχι κ το 1989....τι μας πέρασες @christos_kolovos_ ???Τιποτα μεγάλες...????????????» έγραψε από πλευράς της η Σάντρα Βουτσά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ