Ο πατέρας του Mad Clip για το μοιραίο τροχαίο του γιου του: «Έχω καταλάβει τι έγινε, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα» (βίντεο)

«Δεν με έχει ενημερώσει η  αστυνομία»

Ο πατέρας του Mad Clip μίλησε για το θανατηφόρο τροχαίο, που κόστισε τη ζωή στο γιο του.  23 μέρες μετά τον θάνατο του γνωστού τράπερ, οι συγγενείς του ζητούν εκτεταμένη έρευνα.

Ο πατέρας του μίλησε στο ΣΚΑΪ και το «ΣΚ Παρέα» και αναφέρθηκε στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, που όρισε η οικογένεια για να αποκαλυφθεί πώς έγινε το δυστύχημα.

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, πατέρας του Mad Clip, αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Δημοσιογράφος: "Τι περιμένετε από τις έρευνες, οι αστυνομικοί τι σας έχουν πει;"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Πατέρας Mad Clip: "Τίποτα τίποτα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, εμένα δεν με έχει ενημερώσει η  αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία στην ελληνική αστυνομία δεν έχω καμία απάντηση".

Δημοσιογράφος: "Εσείς έχετε καταλάβει τώρα τι έγινε το βράδυ του θανάτου του Πήτερ;"

Πατέρας Mad Clip: "Έχω καταλάβει αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα".

Δημοσιογράφος: "Έχετε βρει δηλαδή τι μπορεί να συνέβη;"

Πατέρας Mad Clip: "Ναι,  ναι, αυτό το γνωρίζω".

Ο πατέρας του διάσημου τράπερ αναφέρθηκε και στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, ξεκαθαρίζοντας πως από την αστυνομία δεν τον έχει ενημερώσει κανείς τουλάχιστον ακόμη.

Δημοσιογράφος: "Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό. Σας έχουν ενημερώσει εσάς;"

Πατέρας Mad Clip: "Όχι δεν  είμαι ενημερωμένος εγώ από την Ελληνική Αστυνομία, όχι".

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Δημοσιογράφος: "Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας έχουν ενημερώσει;"

Πατέρας Mad Clip: "Δεν ξέρω δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;".

Από την έρευνα του πραγματογνώμονα διαπιστώθηκε πως το επίμαχο βράδυ υπήρχαν νερά σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από τον τόπο του δυστυχήματος.

Αυτό σημαίνει ότι τα λάστιχα της μοιραίας Porsche για λίγα, αλλά πολύ κρίσιμα δευτερόλεπτα, έχασαν την αποδοτικότητά τους, καθώς ήταν αγωνιστικά και ακατάλληλα για την κίνηση στους δρόμους. Η αυτοψία έδειξε ότι οι αναρτήσεις της Porsche ήταν σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς να έχουν γίνει επεμβάσεις, που θα μπορούσαν να είχαν παίξει ρόλο στην τραγωδία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ