Χέρι, χέρι ο πρίγκιπας Χάρι & η Μέγκαν Μαρκλ στη σκηνή του Global Citizen Live: Το Valentino, μίνι φόρεμα αξίας 4.500 δολ (φωτό & βίντεο)

Η φιλανθρωπική συναυλία προωθεί την παγκόσμια, ίση πρόσβαση στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, καθώς συμμετείχαν στο Global Citizen Live, μια φιλανθρωπική συναυλία που προωθεί την παγκόσμια, ίση πρόσβαση στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Δεκάδες καλλιτέχνες από κάθε γωνιά του πλανήτη ένωσαν τις φωνές τους για την συναυλία του Global Citizen που κάθε χρόνο έχει σκοπό την κινητοποίηση για την εξάλειψη της φτώχειας. Φέτος, επίκεντρο ήταν η ανισότητα στην διάθεση των εμβολίωνμε μηνύματα από τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η σύζυγός του βρέθηκαν λοιπόν στο Central Park και μίλησαν στο ακροατήριο για την αξία των εμβολίων.

Για την περίσταση η Μέγκαν φόρεσε ένα κομψό, μόνι φόρεμα από τον οίκο Valentino το οποίο είχε επάνω λουλούδια. Το συνδύασε με μαύρες, μυτερές γόβες, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε μια χαλαρή αλογοουρά.

Σύμφωνα με την Daily Mail το φουστάνι της Δούκισσας του Sussex κοστίζει 4.500 δολάρια, ενώ τα σκουλαρίκια και το ρολόιο Cartier που είχε φορέσει ήταν αξίας 12.000 δολαρίων.

Παράλληλα είχε ολοκληρώσει την εμφανισή της και με ένα βραχιόλι από τον διάσημο οίκο κοσμημάτων το οποίο κάνει 6.900 δολάρια!

«Είναι τόσο ωραίο να επιστρέφουμε δώ με όλους εσάς. Κοιτάξτε, γνωρίζουμε ότι αισθανόμαστε ότι αυτή η πανδημία θα κρατήσει για πάντα» είπε η Μέγκαν στο ET.  «Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε σήμερα, τώρα, που μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά στο τέλος της πανδημίας» συμπλήρωσε, σύμφωνα με το Town and Country.

Η αποστολή της συναυλίας Global Citizen είναι, σύμφωνα με τον ιστότοπο, να καλέσει «τις χώρες της G7 (τα πλουσιότερα έθνη στον κόσμο) και την Ευρωπαϊκή Ένωση να μοιραστούν αμέσως τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίου COVID-19 σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και να υποστηρίξουν ενέργειες για παραίτηση από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του εμβολίου COVID-19 ».

Άλλες προσωπικότητες που συμμετείχαν επίσης στο Global Citizen Live ήταν οι: Andrea Bocelli, Billie Eilish, BTS, Camila Cabello, Coldplay, Cyndi Lauper, Demi Lovato, Doja Cat, Duran Duran, Ed Sheeran, Elton John, Hugh Jackman, Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Lizzo , Lorde, Metallica, Ricky Martin και Shawn Mendes.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ