Όταν ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στη σκηνή με την Άννα Βίσση & αναστάτωσαν το πριγκιπάτο του Μονακό (φωτό & βίντεο)

Ερμήνευσαν το αγαπημένο κομμάτι «πράγματα»

Στο Μονακό και στη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στο «Salle des Etoiles» βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος που ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την Ελληνίδα σταρ.

Ο διάσημος τραγουδιστής χόρεψε αγκαλιά με την Άννα Βίσση, ενώ ερμήνευσαν το αγαπημένο κομμάτι «πράγματα». Όπως ήταν αναμενόμενο το ντουέτο τους ξεσήκωσε τον κόσμο που παρακολούθησε το live.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο stage και μάγεψε όσους πήγαν να την απολαύσουν στο high-end dinner που έγινε με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα για την προστασία της φώκιας της Μεσογείου. Μάλιστα χόρεψε μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ενώ να σημειωθεί ότι τα χρήματα θα πάνε στο ίδρυμα που έχει ιδρύσει ο γιος της Grace Kelly και του πρίγκιπα Ρενιέ.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_worldwide

 

 

 

 

 

Στα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στα social media βλέπουμε τους δύο καλλιτέχνες στη σκηνή της αίθουσας «Salle des Etoiles» του Monte-Carlo Sporting, όπου στο παρελθόν έχουν ανέβει μεγάλα ονόματα όπως ο Φρανκ Σινάτρα, ο Έλτον Τζον, και η Γουίτνεϊ Χιούστον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ