J2US: Το εκρηκτικό δίδυμο των νεαρών κοριτσιών εντυπωσίασε - σε εμφάνιση & φωνή άριστα - έτοιμες για πίστα (βίντεο)

Τραγούδησαν το κομμμάτι «Deja Vu»

Πρεμιέρα έκανε το J2US το Σάββατο το βράδυ με τις νεαρές Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να ανεβαίνουν στη σκηνή και να εντυπωσιάζουν, τόσο με την εμφάνισή τους, όσο και με το ταλέντο τους.

Φορώντας λαμπερά φορέματα οι δύο τους ερμήνευσαν το κομμμάτι «Deja Vu», ενώ να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ζευγάρι γυναικών στο μουσικό show του Alpha και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους κριτές.

Μάλιστα ο «αυστηρός» Σταμάτης Φασουλής αναφέρθηκε στην φωνή της Παναγιώταρου, με τον ίδιο να σημειώνει ότι τον άφησε έκπληκτο.

Η Κατερίνα Λιόλιου πάλι είναι παλιά γνώριμη της Δέσποινας Βανδή, αφού πέρυσι ήταν στην ομάδα της τραγουδίστριας στο The Voice, κάτι που σύμφωνα με την ίδια ήταν και ένας από τους λόγους που την έκανε να πάει φέτος στο J2US.

Μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής καλεσμένες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησαν για την εκρηκτική τους συνεργασία στη σκηνή του J2US.

Η πρεμιέρα του μουσικού show έγινε πρώτο Trend στα social media με τα tweets να ξεπερνούν τα 40.000! Ο Νίκος Κοκλώνης ανέλαβε και φέτος την παρουσίαση, έχοντας το Σάββατο στο πλευρό του την Κατερίνα Στικούδη, αλλά και τη γνωστή κριτική επιτροπή με τις Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και τον Σταμάτη Φασουλή.

Εκτός από τα ζευγάρια που έλαμψαν, ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Βασίλη Καρρά.

 

 

Τα ζευγάρια είναι τα εξής

Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη Μάρα Μεϊμαρίδη - Stan Ιωάννα Τούνη - Νικηφόρος Σάσα Σταμάτη – Θέμης Αδαμαντίδης Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος Μαντώ – Κώστας Φραγκολιάς Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα Super Κική - Γιώργος Βελισσάρης Δημοσθένης Τζουμάνης – Γιώτα Γρίβα Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κέλλυ Κελεκίδου Ελένη Βουλγαράκη - Κωνσταντίνος Παντελίδης Θάνος Πετρέλης - Πηγή Δεβετζή Ειρήνη Παπαδοπούλου - James Καφετζής.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ