Η Kaia Gerber & ο Jacob Elordi στην πρώτη τους επίσημη red carpet εμφάνιση ως ζευγάρι - καλλονοί με σικ στυλ (φωτό & βίντεο)

Είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο!

Η  η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi μπορεί να είναι μαζί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, ωστόσο έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, μόλις πριν λίγες ημέρες.

Το ζευγάρι βρέθηκε το Σάββατο στο Motion Pictures Opening Gala και πόζαρε αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό.

Για την περίσταση η κόρη της Cindy Crawford και του Rande Gerber είχε φορέσει ένα φόρεμα από το brand Celine, στο χρώμα της σαμπάνιας, το οποίο ήταν καλλυμένο με κρύσταλλα.

 

 

 

Το συνδύασε με χρυσά σανδάλια, καθώς και με ένα διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια της Tiffany & Co.  Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό κότσο και διακριτικό μακιγιάζ.

Ο αγαπημένος της εμφανίστηκε με black-tie look, φορώντας ένα κλασικό Celine σμόκιν.

Σύμφωνα με το In Style το top model και ο 24χρονος ηθοποιός, από την Αυστραλία, που είναι γνωστός για τις σειρές «The Kissing Booth» του Netfllix και «Euphoria» tου ΗΒΟ, ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της καραντίνας τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον επόμενο μήνα, επιβεβαίωσαν την σχέσης τους με μια ανάρτηση στο Instagram.

Μιλώντας στη Vogue τον Μάϊο η Kaia είχε κάνει λόγο για «σταθερή σχέση» λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Το να μπορώ να είμαι με κάποιον που εμπιστεύομαι, όπου δεν θέλουμε τίποτα ο ένας από τον άλλον, έχοντας μια ασφαλή, σταθερή σχέση όπως αυτή, άνοιξε πραγματικά τα μάτια μου στις δυνατότητες της αγάπης και πώς είναι να αγαπάς χωρίς προϋποθέσει».

Photo: Instgram/kaiagerber

Η νεαρή καλλονή, στις 3 Σεπτεμβρίου γιόρτασε τα 20α γενέθλιά της και φυσικά ο καλός της ήταν στο πάρτι που έκανε. «film from my 20th» έγραψε στο post της η Gerber, δημοσιεύοντας ορισμένα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Ανάμεσα σε αυτά και δύο φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε μαζί με τον Jacob.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ