Κοστούμι με φαρδιά παντελόνα η Μαρέβα Μητσοτάκη - cigarette και μπλε ρουά για την Μπριζίτ Μακρόν (φωτό)

Κομψές οι δύο πρώτες κυρίες

Κομψές η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Μπριζίτ Μακρόν που συναντήθηκαν στο Παρίσι, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Γαλλία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το βράδυ της Δευτέρας, από κοινού με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, την έκθεση τέχνης Paris - Athènes, Naissance de la Grèce moderne 1675 ‐ 1919 (Παρίσι - Αθήνα, η γέννηση της σύγχρονης Ελλάδας 1675 ‐ 1919), στο Μουσείο του Λούβρου.

Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο εργασίας στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI 

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη φόρεσε ένα μαύρο μεταξωτό σαντούκ κοστούμι, με φαρδιά παντελόνα, το οποίο συνδύασε με μια τσάντα του ίδιου χρώματος και μοα καρφίτσα στο πέτο της.  Το πάνω μέρος έδενε στη μέση, με μια υφασμάτινη ζώνη ενώ από μέσα είχε βάλει ένα λευκό μπλουζάκι, που φώτιζε το μονόχρωμο look της. 

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

EUROKINISSI

Η Μπριζίτ Μακρόν από την άλλη επέλεξε ένα από τα χρώματα που αγαπά ιδιαίτερα, το μπλε ρουά, με την πρώτη κυρία της Γαλλίας να συνδυάζει το παλτό με την μάσκα και την δερμάτινη ζώνη της.  Το παντελόνι της ήταν μαύρο σε cigarette γραμμή, ενώ ακόμα φορούσε ακόμα ένα λευκό πουκάμισο.

Ολοκλήρωσε το look της με ένα μικρό τσαντάκι (πιθανόν από τους οίκους Dior ή Chanel) και μποτάκια με μύτη μπροστά και τετράγωνο τακούνι, κάτι που άλλωστε συνηθίζει να φορά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ