Αυτά είναι τα 20 αγόρια & κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 4: Η hot φωτογράφιση, η απρόσμενη αποχώρηση (φωτό & βίντεο)

Και φέτος είχαμε το περίφημο «golden pass»

Πολλά αυτά που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (27/9) του GNTM 4, με τους διαγωνιζόμενους να καλούνται να πλύνουν ένα αμάξι στην φωτογράφιση που θα καθόριζε, αν θα περάσουν τελικά στο σπίτι και θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Σκοπός του shooting ήταν τα επίδοξα μοντέλα να δείξουν την σέξι πλευρά τους και να καταφέρουν να δελεάσουν τον υποτιθέμενο γείτονα! Τελικά 20 αγόρια και κορίτσια κατάφεραν να «κερδίσουν» τους κριτές και να μπουν στο σπίτι. Ειδικότερα αυτοί είναι:

Από τα κορίτσια: η Ειρήνη, η Κυβέλη, η Όλγα, η Μελίνα, η Στέλλα, η Άννα, η Ραφαέλα, η Αγάπη, η Μαρία και η Ιωάννα

Από τα αγόρια: ο Στυλιανός, ο Γιάννης, ο Ναπολέων, ο Βασίλης, ο Κωνσταντίνος, ο Θάνος, ο Αγγαίος, ο Θοδωρής, ο Ντίνος και ο Ηλίας.

Να σημειωθεί ότι και φέτος είχαμε το περίφημο «golden pass» - δηλαδή το μοντέλο εκείνο που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να μπει κατευθείνα στο σπίτι του GNTM. 

Πριν από τη δοκιμασία, η ανακοίνωση του φετινού golden pass δημιούργησε έναν σχετικό αναβρασμό, με τις πρώτες συμμαχίες και αντιπαλότητες να βγαίνουν στο προσκήνιο. Η Ειρήνη Λεμπέση ήταν η τυχερή που το πήρε και παρά το γεγονός ότι είχε τη δυνατότητα να μην διαγωνιστεί, επέλεξε να το κάνει! Μάλιστα, τα «έσπασε» στη φωτογράφιση, εντυπωσιάζοντας κριτές και διαγωνιζόμενους με τις πόζες και το στυλ της!

Η  Μαρία και ο Αιμιλιανός πάλι είναι τα δύο άτομα που σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός, που μπορεί να μπουν αργότερα στο σπίτι.

Από τα απρόοπτα του διαγωνισμού ήταν όταν ο Ιάσονας, ο παίκτης που είχε την μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο του modeling, αφού εργάζεται ήδη εδώ και χρόνια, ενημέρωσε τους κριτές ότι του έτυχε μια πολύ καλή δουλειά στο εξωτερικό και έτσι ζήτησε την συμβουλή τους για το αν πρέπει να παέι ή όχι.

Τελικά λίγο πριν το τέλος ανακοίνωσε ότι θέτει τον εαυτό του εκτός διαγωνισμού, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «αν ακύρωνα το booking θα με πόναγε μέσα μου αρκετά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ