Η YouTube σταρ Mel Thompson, μητέρα 4 παιδιών, πέθανε στα 35 της - Ο συντετριμμένος σύζυγος & η μάχη με τις σπάνιες ασθένειες (φωτό & βίντεο)

«Μακάρι να την είχα πίσω...»

Η σταρ του YouTube, Mel Thompson πέθανε σε ηλικία 35 ετών με τον σύζυγό της να κάνει την σχετική ανακοίνωση.

Συντετριμμένος για τον χαμό της γυναίκας του ο Puffin Thompson σε ανάρτηση που έκανε την Δευτέρα στο Instagram έγραψε μεταξύ άλλων «μακάρι να την είχα πίσω».

Αν και σύμφωνα με την Daily Mail, δεν αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της Αμερικανίδας γκουρού της ομορφιάς, ένας από τους φίλους της Thompson σχολίασε κάτω από το post ότι η Mel αντιμετώπιζε πολλαπλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου Ehlers-Danlos, με το οποίο είχε διαγνωστεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel (@mel.thomp)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel (@mel.thomp)

«Η Mel πέθανε δυστυχώς χθες, είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξει κανείς μόνο δέκα φωτογραφίες. Χάσαμε έναν υπέροχο άνθρωπο» έγραψε ακόμα ο σύζυγος της στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα ορισμένα στιγμιότυπα με την αγαπημένη του.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel (@mel.thomp)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel (@mel.thomp)

«Ήθελα απλά να δείξω τα χαμόγελα που έφερε. Έπρεπε να απαντήσω σε τόσα μηνύματα ανθρώπων που ήθελαν να ρωτήσουν τι κάνει, χωρίς καν να γνωρίζουν για τον θάνατό της. 

Είναι υπέροχο να βλέπω πόσο πολύ αγαπήθηκε και σας αγάπησε όλους.Θα συνεχίσω να την αγαπώ και θα μου λείπει για πάντα.

Ήταν ένας στυλοβάτης για την οικογένειά μας.Τα παιδιά της μιλούσαν ασταμάτητα και εκείνη μιλούσε συνεχώς μαζί τους και προσπαθούσε να τα βοηθήσει. Και όσο άσχημα κι αν ένιωθε, θα μου έτριβε την πλάτη όταν ερχόμουν και ξάπλωνα δίπλα της στο κρεβάτι, ενώ εκείνη δούλευε ακούραστα.

Όλοι γνωρίζουν πόσο ταλαντούχα ήταν ως καλλιτέχνης και με τις χρήσιμες γνώσεις της, αλλά οι πιο κοντινοί της άνθρωποι γνωρίζουν πόσο πραγματικά υπέροχη ήταν. Θα εκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον άλλο, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μακάρι να την είχα πίσω» συμπλήρωσε ο Puffin, με τον οποιο έχει τέσσερα παιδιά.

Χιλιάδες followers της Mel έσπευσαν να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από το post, ενώ η φίλη της Elizabeth Spencer, αποκάλυψε ότι είχε «πολλά ιατρικά προβλήματα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel (@mel.thomp)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel (@mel.thomp)

«Στην πραγματικότητα ήμουν εγώ που της είπα ότι πιστεύω πως έχει Ehlers-Danlos και πήγε τελικά στο γιατρό και την διέγνωσε με το σύνδρομο. Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό έπαιξε ρόλο στον θάνατό της. Είμαι συντεριμμένη», έγραψε η Spencer.

Το σύνδρομο Ehlers-Danlos ορίζεται, σύμφωνα με την Mayo Clinic ως «μια ομάδα κληρονομικών διαταραχών που επηρεάζουν τους συνδετικούς ιστούς -κυρίως το δέρμα, τις αρθρώσεις και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων». Να σημειωθεί πάντως ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι το συγκεκριμένο θέμα υγείας συνδέεται με τον θάνατο της Toutuber.

Το τελευταίο βίντεο της Mel στο Youtube, ανέβηκε μόλις δύο ημέρες πριν τον θανατό της και έχει ήδη 60.000 views.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ