Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχω εμβολιαστεί, ήταν η καλύτερη επιλογή, ήθελα να προστατέψω εμένα & την οικογένεια μου» (βίντεο)

«Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε κάνει νιώθεις άνετα»

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αποκάλυψε ότι έχει κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ένας από τους λόγους ήταν ότι θέλει να προστατέψει την οικογένειά του.

Ο Έλληνας MVP και άσσος του NBA  είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της media day στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Μπακς για τη νέα σεζόν ότι: 

«Ήθελα να προστατεύσω εμένα και αυτούς, οπότε ναι. Έχω εμβολιαστεί. Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή. Να είμαι ασφαλής μαζί με την οικογένεια μου. Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε κάνει νιώθεις άνετα με την οικογένειά σου».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω CD για να έχω τον πατέρα μου»

Πριν λίγες ημέρες ο Greek Freak είχε δώσει μια αφοπλιστική απάντηση  σε ερώτηση για το τι θα θυσίαζε τους τίτλους, τα χρήματα και τη δόξα, με τον πρωταθλητή του ΝΒΑ να αναφέρεται συγκινημένος και χωρίς δεύτερη σκέψη στον πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε το 2017. 


«Θα ήθελα πίσω τον πατέρα μου. Δεν υπάρχει σκέψη σ` αυτό. Πάρτε τα όλα, να γυρίσω πίσω στα Σεπόλια και να πουλάω CD. Δεν με νοιάζει. Τον πατέρα μου θέλω. Επόμενη ερώτηση», ήταν η απάντηση του στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV. Παράλληλα, ο Greek Freak αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Ελλάδας και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον ζωντανό θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. 

 «Όταν τον κοιτούσα στα μάτια, έβλέπα τον γκάνγκστερ. Δεν τον έχω ζήσει, αλλά ήξερα ποιος είναι ο κ. Νίκος. Με κοίταζε στα μάτια και έβλεπα την φλόγα. Αν του έδινες μια μπάλα, θα έπαιζε.

Χωρίς τον κ. Νίκο δεν θα υπήρχαν μπασκέτες στην Ελλάδα. Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαν ο Βασίλης Σπανούλης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ήταν ένα καταπληκτικό βράδυ, μιλήσαμε για περίπου μια ώρα. Μου είπε την ιστορία του, κάποια πράγματα που δεν έχει πει δημοσίως. Ανυπομονούσα πάντα να τον γνωρίσω. Ήταν πολύ ωραίο βράδυ.

Είναι πολύ μεγαλύτερός μου, θα μπορούσε να είναι πατέρας μου. Από σεβασμό λόγω ηλικίας και για όσα έχει καταφέρει στο μπάσκετ, του μιλούσα στον πληθυντικό. Είναι Hall of Famer, ένας από τους καλύτερους που έχουν ακουμπήσει την μπάλα. 

Ήμουν αγχωμένος πριν τον γνωρίσω, αλλά με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Μου μίλησε για το πώς ήταν στα παιχνίδια, στα αποδυτήρια και πώς μιλούσε στους συμπαίκτες του. Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να τον πάρω, όποτε χρειαστώ, κάτι που σίγουρα θα κάνω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ