Tony Awards: Τουαλέτα υπερπαραγωγή & αβυσσαλέο ντεκολτέ για την Chrissy Teigen - ποιος να κοιτάξει μετά τον John Legend! (φωτό)

Πρόσφατα αποκάλυψε πως έκανε επέμβαση αφαίρεσης των επιθεμάτων σιλικόνης από το στήθος

Η Chrissy Teigen είναι ο Νο 1 θαυμάστρια του John Legend, με την 35χρονη παρουσιάστρια, μοντέλο και συγγραφέα βιβλίου μαγειρικής να συνοδεύει τον σύζυγό της στην 74η απονομή των βραβείων Tony.

Ο 42χρονος μουσικός εμφανίστηκε στη σκηνή για ένα ειδικό αφιέρωμα στο μιούζικαλ «Ain't Too Proud», το οποίο, σύμφωνα με το People,  βασίζεται στο «The Temptations».

Το ζευγάρι λοιπόν, που έχει αποκτήσει μαζί τον 3χρονο Miles και την 5χρονη Luna, περπάτησε στο κόκκινο χαλί και φυσικά η αστραφτερή τουαλέτα της Teigen, με το αβυσσαλέο ντεκολτέ δεν πέρασε απαρατήρητη. Το ασημένιο φόρεμά της ήταν καλυμμένο με πούλιες, ενώ είχε εντυπωσιακά ροζ μανίκια από τούλι και μια διαφάνεια στο μπούστο.

Είχε ολοκληρώσει το Look της με ένα επίσης ροζ τσαντάκι, λουλουδάτα σκουλαρίκια, καθώς και αρκετά  δαχτυλίδια. «broaDDway, hunny!!!!» έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της, δείχνοντας στους 35.3 εκατ followers της, το outfit που φορούσε.

Σε άλλο Post έγραψε χιουμοριστικά: «Άλλες τρεις (φωτογραφίες) γιατί στον John δεν άρεσαν οι άλλες. Λες και κοιτάει κανένας αυτόν». Και είμαστε σίγουροι ότι εκείνη ήταν που έκλεβε την παράσταση, παρόλο που ο καλός της έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια δίσκους και η αξία του ορίζεται περίπου στα 75 εκατομμύρια δολάρια.  Τουλάχιστον όσον αφορά το look τον «έχει»!

Να σημειωθεί ότι η ίδια πριν από κάποιους μήνες είχε αποκαλύψει πως έκανε επέμβαση αφαίρεσης των επιθεμάτων σιλικόνης από το στήθος της.

Πριν λίγες μέρες η 35χρονη έκανε επίσης γνωστό, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, ότι κατάφερε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και πως έκλεισε 70 ημέρες νηφάλια. «10 εβδομάδες» έγραψε στο post της.

«Συνήθιζα να έχω πάντα ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Πίστευα ότι όσο ήμουν νηφάλια, ήμουν βαρετή. Τελικά, μεθούσα, γινόμουν ενοχλητική και προσβλητική σε ανθρώπους, που στην πραγματικότητα σεβόμουν πολύ. Αποφάσισα να αλλάξω για τον άντρα μου και το παιδί μου» είχε πει η ίδια παλιότερα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ