Ο Will & η Jada Smith δεν πιστεύουν στη μονογαμία γιατί ο γάμος «δεν μπορεί να είναι φυλακή» - «ήθελα χαρέμι με 20 γυναίκες» (βίντεο)

«Η Jada δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο»

Ο Will Smith κάποτε ονειρευόταν να έχει «ένα χαρέμι γυναικών» και δεν ήθελε όποιες κι όποιες, αφού η φαντασίσωσή του περιελάμβανε μεταξύ άλλων την Halle Berry και τη διάσημη μπαλαρίνα Misty Copeland.

Ειδικότερα ο ηθοποιός, παραγωγός, ράπερ και στιχουργός έδωσε συνέντευξη στο GQ Νοεμβρίου, με το άρθρο του περιοδικού να φέρει τον τίτλο «Συστήνοντας τον αληθινό Will».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι με την σύζυγό του Jada Prinkett Smith είναι σε «ανοιχτό γάμο» λέγοντας ότι «Η Jada δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο. Μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ». Έτσι, όπως σημείωσε «έδωσαν ο ένας στον άλλον εμπιστοσύνη και ελευθερία» στην ένωσή τους, διότι για αυτούς ο γάμος «δεν μπορεί να είναι φυλακή».

«Δεν είναι έτσι» ανέφερε ακόμα αναφορικά με την απιστία της γυναίκας του, η οποία σύμφωνα με τα όσα είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας είχε για λίγο σχψέση με τον 27χρονο τραγουδιστή Αύγουστο Αλσίνα. Άφησε έτσι να εννοηθεί ότι ίσως να μην ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι ανάλογο.

Όσο για το «χαρέμι» του ο Will Smith σημείωσε ότι «δεν ξέρω που το είδα αυτό, αλλά ως έφηβος πίστευα ότι το να ταξιδεύω με 20 γυναίκες που αγαπώ και φροντίζω είναι πολύ καλή ιδέα».

Μάλιστα αποκάλυψε, σύμφωνα με το Page Six, ότι συζήτησε μαζί με την life coach Michaela Boehm το υποθετικό του χαρέμι και πως σκέφτηκε ακόμα και να πάρει τηλέφωνο την Halle Berry και Misty Copeland, ωστόσο κατέληξε στο ότι αυτό δεν ήταν τελικά το ζητούμενο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Ο Smith και η  Jada παντρεύτηκαν το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ενώ ο ηθοποιός έχει έναν ακόμη γιο από την πρώην σύζυγό του.

 

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος αναμένεται μέσα στο Νοέμβριο να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Will». Στο βιβλίο μιλά μεταξύ άλλων για τον πατέρα του, τον οποίο είδα σε ηλικία 9 ετών να γροθοκοπά στο κεφάλι την μητέρα του, κάτι που τον έκανε να νιώθει «φοβισμένος» από τότε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

«Ο πατέρας μου με βασάνισε αλλά ήταν και ο πιο σημαντικό άνδρας που γνώρισα. Ήταν μία ευλογία στη ζωή μου, αλλά και η πηγή του φοβερότερου πόνου για μένα» είπε μεταξύ άλλων, για τον Willard Carroll Smith, που έφυγε από την ζωή το 2016.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ