Ο Βασίλης Ζούλιας στο Emily in Paris: Ποιο είναι το φουστάνι που έβαλε η Lilly Collins στην 2η σεζόν της δημοφιλέστατης σειράς του Netflix (φωτό)

Το υπέροχο φόρεμα του σχεδιαστή που φόρεσε η αγαπημένη ηθοποιός Lily Collins... 

Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της.

Η Έμιλι φέρνει την αμερικανική αυτοπεποίθηση και τις φρέσκιες ιδέες της στο νέο της γραφείο στο Παρίσι. Aλλά δεν μιλάει Γαλλικά - κι αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Η σειρά του Νetflix αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, ενώ η Lily Collins, μια νέα ηθοποιός, έκανε το κοινό να την λατρέψει και τα κορίτσια όλου του κόσμου να ερωτευθούν μαζί της. 

Η ηθοποιός επέστρεψε στην βάση της για τα γυρίσματα της νέας σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι ανατρεπτική, με πολύ παριζιάνικο στυλ και αέρα. 

Η σειρά «Emily In Paris» επιστρέφει στο Netflix με την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν και η πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου αναμένεται να γίνει στις 22 Δεκεμβρίου.

Ένα τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια του Tudum, της διαδικτυακής εκδήλωσης που οργάνωσε το Netflix. Η πρωταγωνίστρια των Bridgerton και Derry Girls, Νίκολα Κόκλαν, παρουσίασε το teaser, λέγοντας: «Λέμε bonjour στο Παρίσι, όπου η Emily και η παρέα της έχουν έναν καλό λόγο για να γιορτάσουν».

H σειρά εκτός των νεανικών οενίρων, της ξεγνοιασιάς και του έρωτα έχει να κάνει και με την μόδα. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε πως η ηθοποιός που υποδύεται την Emily, δηλαδή η Lily Collins- πυο πρόσφατα παντρεύτηκε- επέλεξε να φορέσει σε ένα από τα επεισόδια το φόρεμα ''Annouk'' της συλλλογής του. 

Όπως είδαμε και στο site του, το φόρεμα αξίζει 850 ευρώ και έχει όλη την πλάτη του ακάλυπτη. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Όπως θα παρατηρήσετε βγαίνει σε 14 χρώματα και όπως είναι φυσικό, αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για μια βραδινή έξοδο ή για ένα επίσημο event. 

Η ηθοποιός Lily Collins το φόρεσε στην σειρά σε φούξια χρώμα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ