Η πρεμιέρα του James Bond: Ο 007 με φούξια, βελούδινο σακάκι κατατρόπωσε σε εμφάνιση τα Bond girls, στο κόκκινο χαλί (φωτό & βίντεο)

Ο μουντός καιρός δεν κατάφερε να αποθαρρύνει τους παρευρισκόμενους

Μπορεί η προβολή του «No Time To Die», της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον James Bond, να αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, ωστόσο την Τρίτη (28/9) η λαμάψη επέστρεψε στο Royal Albert Hall, με τους πρωταγωνιστές να λάμπουν στο κόκκινο χαλί.

Με τη λίστα των καλεσμένων να απαρτίζεται από κατόχους βραβείων Όσκαρ αλλά και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η νέα ταινία του «007» προβλήθηκε εντέλει στην πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο χθες, στο πιο υψηλού κύρους red carpet, από την έναρξη της πανδημίας της covid-19.

 

 

Ο μουντός καιρός δεν κατάφερε να αποθαρρύνει τους παρευρισκόμενους, καθώς ο Ντάνιελ Κρεγκ, φορώντας ένα εντυπωσιακό φούξια βελούδινο σακάκι, και οι συμπρωταγωνίστριές του, μεταξύ αυτών η Lashana Lynch και η Léa Seydoux ένωσαν τις δυνάμεις τους για την εδώ και καιρό αναμενόμενη ταινία, η οποία, όπως ελπίζει η βιομηχανία της μεγάλης οθόνης, θα αυξήσει τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Να σημειωθεί ότι η ταινία, που είχε κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι η τελευταία στην οποία ο Βρετανός ηθοποιός υποδύεται τον διάσημο πράκτορα.

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ & Instagram/@007

Μιλώντας στο BBC Radio 5 Live στο κόκκινο χαλί, ο 53χρονος σταρ είπε ότι ο ρόλος ήταν «απίστευτα σημαντικός για τον κινηματογράφο και την ιστορία, και το βάρος του είναι στους ώμους μου για λίγο. Ήμουν απίστευτα τυχερός».

Ο Κρεγκ έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, μαζί με την 29χρονη κόρη του Έλλα Λούντον (από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Φιόνα Λούντον) η οποία επέλεξε για την  περίσταση ένα ανδρόγυνο Look με μαύρο παντελόνι, λευκό σατέν πουκάμισο και μαύρο σακάκι. Κομψός ο σταρ του κινηματογράφου, μάλλον κατατρόπωσε, τα Bond girls! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @daniel.craig.fan.account

 

Η Naomie Harris, η οποία παίζει την Moneypenny για τρίτη φορά, είπε ότι ήταν «μια συναισθηματική βραδιά» ακριβώς επειδή είναι η «έξοδος» του Ντάνιελ Κρέγκ. Η ηθοποιός φόρεσε μια λευκή τουαλέτα από τον Michael Kors.

 

 

Η Lashana Lynch από την άλλη έκανε επίσης μια εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας μια Vivienne Westwood Couture τουαλέτα σε κίρτινο και μαύρο χρώμα.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η άλλη σταρ της βραδιάς, η bond girl Léa Seydoux, φόρεσε μια εκπληκτική, τουαλέτα από τον Louis Vuittton, ενώ και η Ana de Armas επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα, από τον διάσημο οίκο μόδας.

 

 

 

 

Η Billie Eilish, που έγραψε και ερμήνσευσε το τραγούδι No Time To Die, για την ομώνυμη ταινία, απέφυγε να φορέσει κάτι πολύ φανταχτερό, επιλέγοντας αντίθετα ένα μαύρο oversized σύνολο από τον Gucci.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τέλος η Phoebe Waller-Bridge εμφανίστηκε με ένα μαύρο αστραφτερό bodusuite και ένα λευκό μακρύ παλτό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ