Με ελληνική σημαία το tweet της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του τένις: Τσιτσιπάς & Σάκκαρη, 2 Έλληνες για πρώτη φορά στο top 10 (φωτό)

Είμαστε μία από τις δύο μόνο χώρες που έχουμε παίκτες στην πρώτη δεκάδα, τόσο στην κατάταξη της ATP όσο και στην WTA

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκονται μέσα στο top 10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις και η ATP, έκανε ειδική αναφορά στο Twitter για την επιτυχία των δύο κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.

Ειδικότερα η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία τους, την οποία συνόδεψε με ένα emoji «παλαμάκια» και μια ελληνική σημαία. «Για πρώτη φορά στην ιστορία η Ελλάδα έχει δυο παίκτες στο top-10» έγραφε το post.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έφτασε έως τον τελικό του Όπεν της Οστράβα, «σκαρφάλωσε» στην δέκατη θέση της λίστας που ανακοίνωσε την Δευτέρα η WTA, παρουσιάζοντας άνοδο δύο θέσεων σε σχέση με το προηγούμενο επταήμερο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την άλλη παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου με 8.350 βαθμούς, πίσω από τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρώσο Μεντβέντεφ.

Έτσι με τον Τσιτσιπά στο Νο 3 και τηνΣάκκαρη για πρώτη φορά στην κορυφαία δεκάδα, στο Νο 10, η Ελλάδα είναι μία από τις δύο μόνο χώρες αυτή την περίοδο, μαζί με την Ισπανία, έχοντας παίκτες στην πρώτη δεκάδα, τόσο στην κατάταξη της ATP όσο και στην WTA. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ