Περίγελος ο Τούρκος εστιάτορας «Salt Bae» - Μια μεγάλη μπριζόλα Tomahawk κοστίζει 734 ευρώ (φωτό & βίντεο)

Έγινε χαμός με τον λογαριασμό στο Twitter

Ο Nusret Gökçe - ο Τούρκος εστιάτορας και σεφ, γνωστός στο διαδίκτυο ως «Salt Bae», μόλις άνοιξε ένα νέα υποκατάστημα στο Λονδίνο και στο Twitter έγινε χαμός με τις τιμές!

Αφορμή αποτέλεσε μία απόδειξη που ανέβασε στο Twitter, ένας από τους πελάτες του εστιατορίου. Το τελικό ποσό πραγματικά ζαλίζει αφού ο λογαριασμός έφτασε τις 1.812 λίρες που αντιστοιχούν σε 2.113 ευρώ. «Ο Salt Bae είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης στον κόσμο» ανέφερε το tweet.

Σημειώνεται ότι ο χαρισματικός 38χρονος μάγειρας είχε γίνει meme το 2017 για τον θεατρικό τρόπο με τον οποίο έκανε την προετοιμασία και το καρύκευμα του κρέατος.

 

 

 

 

Από τότε, ο Nusret άνοιξε franchise σε σε όλο τον κόσμο με τελευταίο να είναι το εστιατόριο στο Knightsbridge του Λονδίνου που εγκαινιάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου.

«Άνοιξε στην καρδιά του κόσμου 23.09.2021» έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, ενώ το βίντεο δείχνει τον Salt Bae να κόβει κρέας και να το πασπαλίζει αλάτι με την κίνηση -  σήμα κατατεθέν του. 

Ωστόσο οι χρήστες των social media, κάθε άλλο παρά στο φαγητό στάθηκαν αφού αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν οι τιμές. Μια μεγάλη μπριζόλα Tomahawk κοστίζει 734 ευρώ, ενώ τα αναψυκτικά είναι περίπου στα 10 ευρώ. 

Φυσικά όλα αυτά δεν έμεινα ασχολίαστα από τους χρήστες του Twitter, που έγραψαν πολλά και χιουμοριστικά σχόλια στην πλατφόρμα, κάτι που άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν, για κάποιο από τα εστιατόρια του Τούρκου σεφ.

 «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μία μπριζόλα να κάνει 630 λίρες» έγραψε κάποιος με άλλον χρήστη να του απαντά: «Γιατί σε πάνε βόλτα με ελικόπτερο για να δεις που μεγάλωσε». «44 υπέροχες λίρες Αγγλίας για 4 Red Bulls ... γελάστε» διαβάζουμε ακόμα. 

«Συγνώμη, 9 λίρες για μια coca cola» αναρωτίεται άλλος χρήστης ενώ άλλος έγραψε «Είμαι σίγουρος ότι μπερδεύτηκε με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες GBP έναντι τουρκικής λίρας».

«Το να τρώτε χρυσή μπριζόλα στο εστιατόριο του Salt Bae είναι το αποκορύφωμα της ιδέας ενός φτωχού για το καλό φαγητό» διάβαζουμε επίσης.

 «Είναι πιο φθηνό να πάρεις το αεροπλάνο και να φας στο εστιατόριό του Salt Bae στην Τουρκία, παρά σε αυτό του Λονδίνου. 9 λίρες για ένα Red Bull. 630 λίρες για μία Tomahak. Όχι ευχαριστώ.» θα πει κάποιος άλλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ