«Κουτσομπολιό» προκάλεσε το μαξιλάρι με κέντημα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Η επιστολή της Ιωάννας Παπαντωνίου (φωτό)

«Έχω μείνει κατάπληκτη από την αντίδραση»

Ένα μαξιλάρι με που απεικονίζει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την γάτα της Καλυψώ, δημιούργησε «κουτσομπολιό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται πολύ απλά για ένα δώρο που έλαβε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το οποίο, όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, έχει τοποθετηθεί στον καναπέ της στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ειδικότερα η ΠτΔ είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνη Γεωργιάδη και στις φωτογραφίες τους φαινόταν και το μαξιλάρι, με αποτέλεσμα οι εικόνες να γίνουν viral.

Βέβαια καθώς ως γνωστών στο διαδίκτυο «το τόσο, γίνεται τόσο» μερικοί μάλλον το παρατράβηξαν. 

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Άλλωστε όπως αναφέρει σε επιστολή της για το θέμα η πρόεδρος του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, Ιωάννα Παπαντωνίου «έχω μείνει κατάπληκτη από την αντίδραση που είχε στα ΜΜΕ ένα από τα δώρα που προσφέραμε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ειδικότερα η κ. Παπαντωνίου ανέφερε στην επιστολή της τα εξής:

«Έχω μείνει κατάπληκτη από την αντίδραση που είχε στα ΜΜΕ ένα από τα δώρα που προσφέραμε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν επισκέφθηκε το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα στο Ναύπλιο.

Ορισμένοι συνεργάτες του Ιδρύματος θέλησαν να της χαρίσουν κάποια δώρα μεταξύ των οποίων και ένα μαξιλαράκι, που με δική μου προτροπή δημιούργησε η Ελένη Κοϊνη, με το γνωστό εξαιρετικό της ταλέντο, χρησιμοποιώντας μεικτή τεχνική (κέντημα και patchwork). Τα έργα της χαρακτηρίζονται πάντα από χιούμορ, όπως δείχνει και η χρήση της γνωστής φωτογραφίας της Προέδρου με τη γάτα της, με τα μολύβια που γράφουν ΠΛΙ και PFF.

Η Πρόεδρος ενθουσιάστηκε και ζήτησε να επικοινωνήσει με τη δημιουργό για να την ευχαριστήσει προσωπικά.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το τόσο απλό γεγονός θα κατέληγε σε αντιπολιτευτικά πυρά και μάλιστα με αχαρακτήριστες από κάποιους εκφράσεις. Είμαι σίγουρη ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν χρειάζεται τη δική μου υποστήριξη, αλλά εγώ γνώρισα μία ΚΥΡΙΑ, που με κέρδισε με την απλότητα και τη ζεστασιά της όση ώρα έμεινε με τους συνεργάτες μου κι εμένα στον κήπο του Μουσείου και θέλω να κάνω αυτή την παρέμβαση.

Ιωάννα Παπαντωνίου»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ