O Nick Cave σε μια σπαρακτική συνέντευξη 40 ωρών μιλάει για τη ζωή του μετά τον χαμό του γιου του (φώτο-βίντεο)

40 ώρες συνέντευξης έγιναν σπαρακτικά "απομνημονεύματα" - Ο τραγουδιστής μιλά για τη ζωή του, τη μουσική του και τη δραματική μεταμόρφωση και των δύο που προκλήθηκε από την προσωπική του τραγωδία».

Ο Nick Cave θα μιλήσει δημόσια  για τα χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του σε ένα νέο βιβλίο, όπως ανακοινώθηκε.

 

 

Με περισσότερες από 40 ώρες συνεντεύξεων με τον δημοσιογράφο του Observer Sean O'Hagan, το "Faith, Hope and Carnage" θα καλύψει την προσωπική ζωή του αυστραλού τραγουδιστή της ροκ τα τελευταία έξι χρόνια και θα διαλογιστεί για ιδέες όπως η πίστη, η τέχνη και η θλίψη.

 

 

Ο 15χρονος γιος του Cave, Arthur πέθανε τον Ιούλιο του 2015 όταν έπεσε από γκρεμό στο  Brighton , αφού πρώτα είχε δοκιμάσει  LSD.

 

 

Από τότε, ο τραγουδιστής έχει δώσει πολύ λίγες συνεντεύξεις, αλλά μια περίοδος προβληματισμού που πυροδοτήθηκε από τον περσινό lockdown λόγω του  Covid-19 οδήγησε στη δημιουργία αυτού του βιβλίου, το οποίο περιγράφεται από τον εκδότη του Canongate ως "φόρος τιμής στην ακινησία".

 

 

Ήταν μια παράξενη,  υποστηρικτική ευχαρίστηση ευχαρίστηση να μιλήσω με τον Σον Ο’Χέιγκαν σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς», είπε ο Cave.

 

 

Σχολίασε επίσης ότι, μετά από 40 ώρες συνέντευξης, «αυτό πρέπει να με ολοκληρώνει , για τη διάρκεια, νομίζω», υποδεικνύοντας ότι δεν σχεδιάζει να μιλήσει περαιτέρω για αυτήν την περίοδο της ζωής του.

 

 

 

 

Ο O’Hagan, ο οποίος γνωρίζει τον Cave για πάνω από  30 χρόνια, είπε: «Αυτό είναι ένα βιβλίο με οικείες και συχνά εκπληκτικές συνομιλίες, στις οποίες ο Nick Cave μιλά ειλικρινά για τη ζωή του, τη μουσική του και τη δραματική μεταμόρφωση και των δύο που προκλήθηκε από την προσωπική του τραγωδία».

 

 

 

 

«Προσφέρει (σ.σ. το βιβλίο) μία ολοκληρωμένη εικόνα  για το μοναδικό μυαλό ενός από τους πιο πρωτότυπους και απαιτητικούς καλλιτέχνες της εποχής μας - καθώς επίσης διερευνά τη σύνθετη δυναμική μεταξύ πίστης και αμφιβολίας που στηρίζει το έργο του».

 

 

 

 

 

 

Ο Cave έχει γράψει πολλά βιβλία στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων δύο μυθιστορημάτων και του The Sick Bag Song του 2015, το οποίο αφηγείται  την ιστορία μιας περιοδείας στη Βόρεια Αμερική με το συγκρότημά του τους Bad Seeds, αναφέρει ο Guardian.

 

 

Ο Cave έγραψε επίσης τα σενάρια για δύο ταινίες του John Hillcoat, The Proposition και Lawless.

 

 

Από το 2018, ο Cave χρησιμοποιεί το εβδομαδιαίο του newsletter, The Red Hand Files για να απαντά απευθείας στις ερωτήσεις που κάνουν οι θαυμαστές του, για τα πάντα, από το αγαπημένο του μπαρ μέχρι τη σχέση του με τη σύζυγό του.

 

 

Επίσης, ξεκίνησε το Cave Things το 2020, έναν ιστότοπο που πωλεί «πράγματα που σχεδιάστηκαν, προήλθαν, δημιουργήθηκαν από τον Nick Cave».

 

 

Το Faith, Hope and Carnage αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ