Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ - ''Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία''

Πόσο γλυκές φωτογραφίες... 

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ανέβηκε την περασμένη Κυριακή ο Άκης Πετρετζίκης. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ τέλεσε και βάπτιση του μόλις 3 μηνών γιου του. 

Όπως μας ενημέρωσε και ο αγαπημένος μας σεφ, ο μικρούλης πήρε το όνομα Αχιλλέας

Οι δύο τους έλαμπαν σε αυτή την σημαντική ημέρα της ζωής τους. Αν και δεν μας συνηθίζει σε αυτά ο Άκης, ανέβασε πολλά βίντεο από το μυστήριο, αλλά και αργότερα από την δεξίωση του γάμου, το μενού της οποίας ανέλαβε αποκλειστικά αυτός. 

Η τρισευτυχισμένη οικογένεια έκανε είσοδο στο κτήμα που έγινε το party του γάμου με το τραγούδι των ταινιών Star Wars. Κρατώντας τον νεοφώτιστο αγκαλιά η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της και τα πυροτεχνήματα δίπλα τους άναψαν. 

Ο πρώτος Έλληνας masterchef αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας προφυλάσσοντας έτσι την αγαπημένη του οικογένεια. 

Να σημειώσουμε πως ο Άκης, έχει τρελό έρωτα με τον γιο του Πετρετζίκη Junior, και συχνά-πυκνά κάνει αναρτήσεις στα social media, με το ''τσουρεκάκι του'' - όπως αποκαλεί τον γιο του. 

 

 

Σήμερα ο Άκης δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο, την δεξίωση και τις ''backstage'' στιγμές. Στην ανάρτηση του έγραψε: ''27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες!  Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!''.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ