49 & να καίνε: Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε γενέθλια και ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό - Οι γυμνές πόζες μέσα στην μπανιέρα (φωτό)

Το σχόλιο του άντρα της, κάτω από την φωτογραφία

Όλοι ξέρουμε πως η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι μια πανέμορφη, σέξι, δυναμική γυναίκα και υπέρταλαντούχα ηθοποιός. Ποιος θα πίστευε όμως πως είναι 49 ετών; 

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ είχε τα γενέθλιά της στις 27 Σεπτεμβρίου – και αποφάσισε να κάνει εκείνη ένα δώρο στους θαυμαστές της.

 

 

Για τα 49α γενέθλιά της, η πρώην ηθοποιός πόζαρε γυμνή στην μπανιέρα του σπιτιού της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 

Οι θαυμαστές και οι φίλοι της στο Instagram έσπευσαν να της στείλουν τις πιο θερμές ευχές τους στα σχόλια της ανάρτησής της.

 

 

 

Όμως τις καλύτερες ευχές τις έδωσε ο σύζυγός της, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ο Μπραντ Φάλτσακ ανέβασε μια φωτογραφία της και έγραψε: ''  «Όταν ζεις με αυτή την γυναίκα, κάποια πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Τα προφανή είναι ότι είναι όμορφη και αστεία, της αρέσουν πολλά πράγματα και είναι διαρκώς απασχολημένη. Όμως, πάντα έχει χρόνο για μένα.

 

 

Αυτά όμως, που δεν είναι προφανή είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα που πρώτα παρατηρεί και μετά ενεργεί. Πολλοί άνθρωποι ενεργούν χωρίς να παρατηρήσουν πρώτα και αυτό καμιά φορά είναι μέχρι και επικίνδυνο.

Η Γκουίνεθ θα σε παρατηρήσει, θα καταλάβει ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγκαλιά και θα στην δώσει. Θα παρατηρήσει ότι πεινάς και θα σου φτιάξει το πιο νόστιμο γεύμα.

 

 

 

Θα πέθαινε για τα παιδιά της. Θα καταλάβει ότι νιώθεις άβολα με κάτι και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει με αυτό. Θα σταθεί δίπλα σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε θύμα, ακόμα κι αν είναι και η ίδια θύμα. Θα χρησιμοποιήσει κάθε εφόδιο που της έχει δοθεί και κάθε εμπειρία που έζησε για να βοηθήσει αυτόν που το χρειάζεται.

 

 

Ας την παρατηρήσουμε κι εμείς, όπως κάνει εκείνη τόσα χρόνια. Αν κάποιος αξίζει να γιορτάσει, είναι εκείνη. Χρόνια πολλά».

Οι σχέσεις στην ζωή της 

Η Πάλτροου είχε σχέση με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ από το 1997 μέχρι τα τέλη του 2000.

Σύντομα μετά το χωρισμό τους, η Πάλτροου έπεισε τον Άφλεκ να δουλέψει στην ταινία Τυχαία Συνάντηση (Bounce) με αυτήν. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, τα οποία έγιναν στα μέσα του 1999, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε ξανά μέχρι τον τελικό χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2000.

 

 

Τον Οκτώβριο του 2002, η Πάλτροου γνώρισε τον Κρις Μάρτιν, τραγουδιστή του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Coldplay, τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Μπρους Πάλτροου. Παντρεύτηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2003 σε μια τελετή σε ένα ξενοδοχείο της Νότιας Καλιφόρνια.

Στις 14 Μαΐου 2004, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κορίτσι ονόματι Απλ Μπλάιθ Άλισον Μάρτιν. 

Το δεύτερο παιδί τους, ένα αγόρι ονόματι Μωυσής Μπρους Άντονι Μάρτιν, γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2006.

 

 

 

 

Το Μάρτιο του 2014, έγινε γνωστό ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Κρις Μάρτιν χώρισαν με κοινή συναίνεση, μετά από 10 χρόνια γάμου. 

Η  ηθοποιός παντρεύτηκε τον καλό της Μπραντ Φάλτσακ στο σπίτι της στα Χάμπτονς το 2018.

 Το ζευγάρι έδωσε τους όρκους γάμου μπροστά σε λίγους στενούς φίλους και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς οι καλεσμένοι στο γάμο δεν ξεπέρασαν  τους 50. Ανάμεσα τους ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Κάμερον Ντίαζ με το σύζυγο της, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τζέρι Σέινφελντ και η σύζυγος του.

Η Πάλτρου και ο Φάλτσακ είναι μαζί από το 2014.  Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Glee, το 2010, όταν η ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά. Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2014 αφού η Πάλτροου είχε χωρίσει με τον Μάρτιν . 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ