Η Τζένη Μπαλατσινού με τον γιο της Μάξιμο, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μαζωνάκης στη συναυλία του Sting στο Ηρώδειο (φωτό)

Ο Βρετανός καλλιτέχνης επέστρεψε στην Ελλάδα

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Πέμπτη στο Ηρώδειο για να απολαύσει την συναυλία του Sting, που επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από τρία χρόνια.

Ο Γιώργος Νταλάρας - με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Sting στο παρελθό - με την σύζυγό του Άννα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Σταϊκούρας με την σύζυγό του, η Τζένη Μπαλατσινού με τον γιο της Μάξιμο Κωστόπουλο, ήταν ανάμεσα σε όσους είδαν τον Βρετανό μουσικό, ο οποίος από το 1977 έως το 1984, ήταν στη θρυλική μπάντα The Police.

Ντυμένη στα μαύρα, ασορτί με τον γιο της, η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια είχε φορέσει ένα τζιν παντελόνι και μια φαρδιά μπλούζα, ενώ ολοκλήρωσε το look της αρχαιοελληνικού στυλ πέδιλα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας εκτός από τον 14χρονο Μάξιμο, έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην άντρα της Πέτρο Κωστόπουλο, την Αλεξάνδρα και την Αμαλία, ενώ τα Χριστούγεννα του 2020, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Τουρισμού, τον μικρό Παναγιώτη - Αντώνιο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνομίλησε με τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ εντυπωσιακό ήταν και το outfit του. Ειδικότερα είχε φορέσει ένα καρό σύνολο (πουκάμισο και παντελόνι) σε μαύρο και πράσινο χρώμα, ενώ ιδιαίτερα ήταν και τα παπούτσια του, που είχαν πάνω χρυσά αστέρια.

Να σημειωθεί ότι ο Sting εμφανίστηκε στην Ελλάδα (για δύο συναυλίες) στο πλαίσιο της περιοδείας του «My Songs», ενώ στο πλευρό του ήταν και ο γιος του Joe Sumner, γνωστός με το προσωνύμιο «coco».

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ