Η αειθαλής Jane Fonda, στα 83 της, ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue Polska: «Το θάρρος είναι πράξη πίστης & ρίσκο» (φωτό & βίντεο)

Εκφράζει την υποστήριξή της στις γυναίκες που αποφασίζουν να παλέψουν για τα δικαιώματά τους

Στα 83 της χρόνια η Jane Fonda ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue Polska και μιλά για το θάρρος.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα η ηθοποιός και ακτιβίστρια φωτογραφήθηκε με ένα μαύρο εφαμροστό σύνολο, συνδυασμένο με ένα ίδιου χρώματος καπέλο, ενώ στα χέρια της κρατάει μερικά λουλούδια.Μια μεγάλη δερμάτινη ζώνη στολίζει την μέση της.

Η Fonda, που τον Δεκέμβριο θα κλείσει τα 84, σε ανάρτησή της στο Instagram δημοσίευσε τη φωτογραφία της από το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου , της πολωνικής έκδοσης του εμβληματικού περιοδικού μόδας.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας ότι είμαι στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του @vogue.polska, με θέμα το θάρρος. Το τεύχος κυκλοφορεί τώρα!» έγραψε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

 

Στην ερώτηση πώς θα μπορούσε να ορίσει τον εαυτό της με ένα επίθετο απαντά: «θαρραλέα». Και διευκρινίζει: «Για μένα, το θάρρος είναι μια πράξη πίστης και ένα ρίσκο, ακόμα κι αν διακυβεύεται η φήμη και η δική μου ασφάλεια».

Σε σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε με αφορμή το τεύχος η ηθοποιός εκφράζει την υποστήριξή της στις γυναίκες στην Πολωνία που αποφασίζουν να παλέψουν για τα δικαιώματά τους.

 

 

 

 

Η Jaen Fonda τη δεκαετία του 1960, μίλησε σε πορείες και αντιπολεμικές συγκεντρώσεις στις ΗΠΑ, επισκέφθηκε στρατιωτικές βάσεις και υποστήριξε το Κόμμα των Μαύρων Πανθήρων.

Η αμερικανική κυβέρνηση τη θεώρησε επικίνδυνη, αλλά αυτό δεν την αποθάρρυνε από περαιτέρω δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών, των μειονοτήτων και του φυσικού περιβάλλοντος, υπογραμμίζεται στο Vogue Polska.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ