Ο Valentino έδωσε «rendez-vous» με την μόδα & το στυλ: Μικροσκοπικά φορέματα, κομψά κοστούμια, άνετα τζιν (φωτό & βίντεο)

Από το Παρίσι παρουσίασε τις προτάσεις του για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022

Η μόδα για τον Valentino μπορεί αν ξεκινάει στο ατελιέ του σχεδιαστή, αλλά παίρνει σάρκα και οστά στον δρόμο.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Pierpaolo Piccioli βρίσκεται σε σε μια «επίμονη αναζήτηση της ζωής και της αλήθειας» θέλοντας να συνδυάσει την πλούσια κληρονομιά του Maison με μια νέα προοπτική.

Από το Παρίσι ο σχεδιαστής μόδας παρουσίασε την Παρασκευή τις προτάσεις του για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022. Το όνομα του show του Rendez - Vous.

Μικροσοπικά φουστάνια, τζιν παντελόνια, έντονα prints, κομψά κοστούμια, αλλά και εντυπωσιακά φορέματα που μας καλούν να βάλουμε τα καλά μας και να διασκεδάσουμε, ήταν μερικά από τα όσα περιλαμβάνει η νέα του ready to wear κολεξιόν.

Φωτογραφίες: Valentino

Άλλωστε όπως σημειώνει και η Vogue, ο Piccioli είναι από τους designers που έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι παλιές σχολές των πολυτελών επιδείξεων μόδας γίνονται παρελθόν. 

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, όχι ένα βήμα πίσω, και γι 'αυτό δεν ήθελα να επιστρέψω στο Παρίσι και να δείξω (την συλλογή) σε ένα παλάτι, ή σε οποιοδήποτε από τα μέρη που δείξαμε πριν», είπε ο ίδιος.

Έτσι, για να σηματοδοτήσει την επιστροφή του Valentino's ready-to-wear στο Παρίσι, στράφηκε στην παλιά αγορά, στο Carreau du Temple και μια σειρά από γειτονικά καφενεία και εστιατόρια.

Δείτε περισσότερα από τα Looks Της νέας συλλογής στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ